Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 25.kolo /streda/

Na Slovensku máme zimu, žeby človek zabil i snehuliaka, to všetko napriek tomu, že sa nám tu pod Tatrou po referende docela „oteplilo“ …

CHELSEA – EVERTON

Súboj modrých šíkov na juhozápade Londýna vyzerá na prvý pohľad na nerovný boj prvého s 12-tym, nerovným o to viac, že hosťujúci Toffees nakopali nateraz do tabuľky viac než dvakrát menej bodov ako líder zo Stamford Bridge. Skúste pošpekulovať, či 1.35 na Mourinha za 50, alebo 11.5 na Karamelky za 5, a máte fajnovú dilemu ku kávičke a potom i na celý deň. A hlavne nezabudnite, že streda je jediný pracovný deň, ktorý nekončí na OK…

Chelsea neprehrá. Lebo nevie.

MAN UNITED – BURNLEY

Údaj, že Devils nebodovali v svojich posledných 17-ich stretnutiach iba raz vyzerá pri pohľade na ich hru na neuverenie, to pri všetkej úcte k všetkým Devil pozitívom. Falcao vybledol k nepoznaniu, Maria skazí za 43 minút viac ako za 2 zápasy v Reale, RVP zabudol byť MVP, Rooneym Van Gaal bohapusto plytvá kdesi v strede poľa. Zrátajte, pridajte svoje /nezabudnite na Evansa/ a vyjde vám imidž škaredého kačiatka z Divadla Snov, toho času na preskvelom 4.mieste rebríčka Premier League. Drobizg z Burnley má v Theatre of Dreams šancu vyhrať jeden duel z 13-ich, to by už ale aj borcom z BBC došli slovné hračky do titulkov.

STOKE – MAN CITY

„Občania“ spadli po domácej remíze s Hullom v poslednom kole sedem statočných bodov za Chelsea, Toureho víťazstvo v Africkom pohári tak na ostrovoch zhltlo svoje bolestné aj s DPH. Na Britannia Stadium sa prichádza skôr o zuby ako pre body, ani všetky tri už pellegriniovcom ale nepomôžu k titulu. Ibaže by Jose schytal ebolu.

 

PS: A na Slovensku máme aj šulíkov, ktorí si pletú slobodu prejavu so slobodou hlúposti. Tak sme ich radšej odpratali het do Európskeho parlamentu. JBNT…Sorry, Rišo.

Doloptošenia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko