Sledujte nás

Anglicko

Futbalová povíkendovka očami fanúšika

Peter Petrič:

Liverpool od začiatku roka potvrdzoval, že patrí medzi špicu Premier League, ale dnešok opäť ukázal (ako už niekoľkýkrát), že tam KTOSI/ČOSI chýba. Dve hrúbky Morena, ktoré robia len žiaci, prípadne okresní dorastenci, darovali Diablom dva lacné góly a tri zlaté body v boji o Ligu majstrov. Rooney bol mysľou pravdepodobne v Goodison Parku, Mata vystrihol z repertoáru nožnice, za ktoré by sa ani sám veľký Zlatan nehanbil, Atkinson nepochopiteľne nevylúčil Jonesa, ale oko najviac zaujal nenápadný dríč ľavej lajny, dnes najlepší hráč, Daley Blind.

David Kohut:

Manchester aj napriek početnej prevahe robil hlúpe chyby, ktoré ho mohli stáť víťazstvo. Gerrard, správny ex-kapitán, rozhodol chtiac-nechtiac zápas a už mi ho je aj ľúto. Nemohúci Rooney obul „strelky“ so slepými patrónmi, Juan Mata potrvrdil, že dobrého veľa nevyrastie a SuperMario…je SuperMario.

Samuel Biroš:

Ako fanúšik The Reds som si už zvykol na ich pomalšie štarty v zápasoch, a aj preto som vedel, že druhý polčas dnes rozhodne. A stalo sa. Vidieť ale Stevieho odchádzať z trávnika už po necelej minúte, to teda zabolí. Osobne by som ale Jonesov faul i Angelovu ÚMYSELNÚ ruku ocenil kartou možno i rovnakej farby. Červená karta, toť vo futbale pani, dokáže pokaziť celý dojem z hry. Howgh.

Stew Biroš:

Rooney podľa mňa vôbec nehral až tak zle, ako píšu borci hore, United nevyrobil absolútne nič na červenú kartu. Zato Škrtel a Balotelli poďakujú arbitrovi, že bol k domácim oveľa milosrdnejší jak spravodlivosť na slovenskej mature. Prehral som 50e, veril som, že Liverpool v tak dôležitom zápase a plnej sile nepustí do gatí. Nepustil. Pokakal sa.

iL:

Vo svojom živote som bola len na dvoch anglických štadiónoch. Na jednej strane masívnom  Old Trafforde, ktorý Vás ohúri veľkosťou a Vy sa citíte zrazu veľmi maličkí kdesi vzadu skoro nevidiac na trávnik, ale predsa máte zimomriavky z atmosféry, a na druhej strane na menšom, ale o to krajšom Anfielde. Je čarovný. Od šatní až po schody na ihrisko. You never walk alone dunelo z reproduktorov a mne sa chcelo plakať, a ani neviem prečo.

Každý futbalový klub má fanúšikov, to je fakt, no nie každý má takých ako Liverpool, to je tiež fakt. Mohli sme to vidieť aj dnes. Pridržali Maria, slušnosť. Neodchádzajú z tribún pred posledným hvizdom, slušnosť. Nenadávajú na „svojich“ aj keď prehrávajú, slušnosť.

Liverpool hral dnes najhoršie v celej sezóne 2015, Man United asi najlepšie. Vyhral zaslúžene. Červená pre Steva zaslúžená aj keď bolela, ale akosi mnoho z mojich anglických kamarátov ako keby zabudlo ako Gerrard reprezentoval doteraz a stále celú krajinu. Obrázky a hlúpe komentáre, čo kolujú po internete, nie sú celkom na mieste. Škoda len, že podobné posmešky nikdy nie sú adresované napr. na arogantného Costu, ktorý si o to pýta. Ale červená pre Steva bude rýcho zabudnutá u liverpoolských fanúšikov, a spomeniem aj to, že sa  po zápase ospravedlnil a ruku na srdce, koľkí iní tak urobia?

Nuž nie je ešte všetkým dňom koniec, drahí liverpoolski priatelia. 🙂

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko