Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 33.kolo /nedeľa/

Po sobote sú jasné dve veci – na sympatie sa nehrá ani na Stamford Bridge a ak chcete hazardovať, tak nikdy nie proti Hazardovi. Spomeňte si na „es-es“ z predošlého blogu…

MAN CITY – WEST HAM

Napísať v tomto štádiu súťaže ostrovnej futbalovej elity čosi pozitívne o manchesterských Citizens je ťažšie ako uveriť slovenskému parlamentu, že v ňom BigBadBob prestane s fíg/e/ľovaním, šance hrať prvé husle v orchestri Premier League pustili pellegríni každopádne poľahky jak pradedko prd. Vyvetrať, vyprať, vymeniť.

Napoleon kedysi riekol, že lepšie ako dobrých generálov je mať šťastných generálov, v tábore SkyBlues však vyhynuli obe spomenuté sorty. Tváre Cityboys navyše ani neprezrádzajú excesívne sklamanie, či je za všetkým vyprchané futbalové srdce zaplatené šejkovým sprepitným, strata pohodovej formy, alebo prezretá herná ponorka, to je už teraz jedno, päť prehraných ligových duelov v roku 2015 je pre „nebeských“ definitívnou ranou na solárny plexus. Tatagvamtreba.

City som dával posledné šance v predošlom kole proti United /pozdravujem Miťa a h8rov/, doma proti Hammers z West Ham United, ktorí „zdobia“ svojich ostatných desať ligových zápasov jediným víťazstvom, by to mohla byť na Etihad Stadium tipérska jednotka pri 1.28. Bo viac sa už prehrať hádam ani nedá.

Emilovi sa prisnil Aguerov hattrick. V noci buďte pozorní hlavne v štádiu REM a …

Dokopania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Anglicko