Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 34.kolo /nedeľa/

Keď naši chlapci hokejovo zabojujú ako proti Bielorusom alebo posledné dva dni proti domácemu Lotyšsku, určite máme na majstrovstvách na medailu. Len neviem či sveta, v ktorom roku, a či v béčku alebo nižšie. Heh.

ARSENAL – CHELSEA

Na Emirates tlačenka kvality i nervov, nekopeme ešte síce o všetko, v každom prípade o dosť. Chlaďte Staropramen.

Modrí o Pameline rozvalené desiny pred ostatnými pušapkami v pelotóne kopú definitívne v štádiu, keď neprehrať bude dôležitejšie než vyhrať, a podľa toho bude na severe metropoly vyzerať ich herný display. Už v predošlom kole proti United bolo zrejmé, že s Drogbom vpredu nevyzázrakujú na Stamforde veľa, tip na modrú výhru o gól však vyšiel jak Emilovi osmička. Zadné rady Blues v ostatných kolách zavreli krám, 194-centimetrový Matic batmanuje kreatívnej defenzíve, podľa Hazardových bioparametrov dizajnovali Japonci najnovší šinkanzen. Chelsea je stále bez Costu /neverím, že Mourinho znova riskne jeho hamstring, čo je stále iba ak na dva šprinty/, chýba i Remy, pripravme sa na dežaví z minulého kola. Arsenal je takmer v plnej sile a doma favorit pri 2.48.

Veľkohubé ústa pri tipovaní v Londýne dnes nabok, v zápasoch kedy Jose musí hrať a nemusí vyhrať je borec pravidelne nevyspytateľný jak osemnástka v popolnočnom bare.

Neznášam remízy, lebo nikdy nič neriešia. Dáme 1:1.

A tešte sa na Ostravu. Bude tam ostro…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko