Sledujte nás

Anglicko

Willkommen Basti!

,,Basti sa jasne vyjadril, že chce skúsiť niečo nové a chce skúsiť príležitosť v Manchesteri. My jeho rozhodnutie rešpektujeme,“ povedal včera médiám šéf Bayernu Mníchov Karl-Heinz Rummenigge. Vitaj, Basti!

Ako minulé, tak aj toto leto, je Manchester United mimoriadne aktívny na prestupovom trhu. Najnovším a zároveň zatiaľ najzvučnejším prírastkom do rodiny United nie je nik iný, ako kapitán nemeckej futbalovej reprezentácie a už teraz prakticky legenda Bayernu Mníchov, Bastian Schweinsteiger. Zmluva znie na 3 roky a stane sa tak historicky prvým nemeckým hráčom v drese United. S Bayernom vyhral v podstate všetko, čo sa dalo, je 8-násobným majstrom Bundesligy, v roku 2013 s ním vyhral Ligu majstrov a v tom istom roku bol taktiež vyhlásený za najlepšieho nemeckého hráča. S národným tímom na minuloročných majstrovstvách sveta v Brazílii získal napokon aj najvyššie futbalové ocenenie, a to titul majstra sveta. Tréner „Die Nationalelf“ Joachim Löw ho nazval „mozgom“ národného tímu a kto niekedy videl Bastiho v akcii, tak musí uznať, že Jogi netáral len tak do vetra. Záloha ManUnited týmto prestupom získala hráča s vynikajúcou strelou z diaľky, skvelým pozičným čítaním hry, neskutočného bojovníka a hlavne rodeného lídra, ktorý ide aj cez bolesť len aby pomohol mužstvu. A borca, aký United od odchodu legendárneho Paula Scholesa tak veľmi chýbal.

Jeden z najväčších prestupov tohto leta, je na svete a nám neostáva nič iné, ako sa tešiť na moment, keď uvidíme Bastiho prvýkrát nastúpiť v drese United. Neviem ako Vy, ale ja sa na ten moment teším ako malý chlapec… :))

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko