Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2015/2016 … 4.kolo /sobota/

Ak by chceli vidieť svoj tím v každom zápase novej sezóny hrať naživo a mimo domáceho ihriska, museli by precestovať 8 897 míľ, najviac zo všetkých fanúšikov v Premier League. Viete, o verných ktorého mužstva sa jedná?

NEWCASTLE – ARSENAL

Toľko chýb v rozohrávke z vlastnej obrany, čo vyrobili Delostrelci v 3.kole doma proti Liverpoolu nespravili títo za 11 posledných kôl minulého ročníka, pravdou je, že Coutinho a spol mali Wengera prečítaného lepšie jak prababka Starý zákon. Arsenal je v Premier League nateraz tímom s najväčším počtom striel na bránu súpera s najnižšou percentuálnou efektivitou zároveň /2%/, Welbeck ale nebude večne zranený, Giroud prestane škintať a Sanchez sa trafí presne dnes. V St.James Parku bez mihu oka a ako miliónpercentovka na minimálne jednu trefu severolondýnčanov. 

6.2 versus 1.65, Lay /Nevýhra/ Newcastle.

CHELSEA – CRYSTAL PALACE

Modrá redne, Ivanovic stráca istotu, Falcao prezentuje kabinetný Joseho omyl, Fabregas je pomalší jak autobusár na Furči a ani Maticovi nezaberá prevodovka ako kedysi. Jose skúša od štartu sezóny riešiť tímovú depku, či konečne progresívne, ukáže doma na Stamforde. Londýnsky Palace kraľuje v čeľadi loptohrajkových tvrdokopov, a hlavne za vládnutia Pardewa nemá vo zvyku predávať svoje Kryštály za „peanuts“.

Hazard je zastaviteľný jediným spôsobom. Flintou. Kým ale niekto vystrelí, vsádzajte permanentne naň. Chelsea vyhrá pri 1.37.

MAN CITY – WATFORD

Hrať proti súčasnému City je ťažšie ako založiť v Katare politickú stranu, vo férovke modrých v Goodison Parku to naposledy pochopil Everton, názorne demonštrujúc futbalovému svetu rozdiel medzi výborným a svetovým. Ak aj vy predestinujete City za futbalového kráľa Albionu, dnes kopeme na Etihade tutovečku kola pri 1.22. Watford chystá vlečku i príves a každý vie What For.

Sú to The Toon Army, fandovia Newcastlu United. Dovyhratia zajtra, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko