Sledujte nás

Futbal

SLOVENSKO – UKRAJINA, kvalifikácia ME 2016

Španieli nás dali na severozápade ich polostrova v suchom triku, v zbytočne prešpekulovanej kráse, pred štvrťprázdnym hľadiskom a aj s podnapitým Ramosom v obrne. Teda, obrane. Neviem, či ste si všimli, ale aj Fabregas je už pár mesiacov iba meno. A hrať tiki-taku s Costom, bóďemoj, Boske, #dzešitotovidzel…

Slovenský futbalový kýpeť v Oviede slušne zaautobusáril a dva nula ukopal pri absencii Weissa, Kucku, Škrtela a Ďuricu ako parádnu prehru, čo ani bars nepokazila skóre. Horšie je, že Ukrajinci doma zrámovali Bielorusov, že tak spravili v lačnej smršti ofenzívnej moderny /strelecké pokusy 22:6/, že sú iba tri bodíky za nami, a že ich útok od chrbta bude teda v Žiline zaručene nepríjemnejší než minule učkine nechty na tabuli. Pre zábudlivejších, v prvom strete dnešných sokov v septembri 2014 na štadióne Olimpiskij v Kyjeve bol výsledok 0:1 jedinou štatistikou, čo hrala tesne pre dvojkríž, všetky ostatné tento tesne-netesne prehral – strelecké pokusy 17:7, rohy 4:1, držanie lopty 55:45, strely do žrdí 1:0. A presu na lebeň hráčov i fandov pod Tatrou nepridalo ani Luxembursko, keď v našej skupine porazilo Macedónsko. Ak by sme teda v Žiline nepoložili žltých do slzy, budeme musieť vyhrať aj v Luxemburgu. O tom ale ak tak potom.

Ukrajinský futbalový folklór je plný polyfonických kozákov, čo vymyslí na “Kyjevskú Rus”  ten náš s kapitálnym K uvidíme čoskoro. Nehrá sa o všetko, už ale môže, a ak nemôže, potom bude. Judáš neveril, že Slovač položí dvakrát za sebou Španielsko, pod Dubňom neverí, že dá dole dvakrát za sebou Zbirnu. Kurzy 2.5 versus 3, nôž i dýka Jarmolenko – Konopljanka.

LAY /nevýhra/ Slovensko za desať a dokopania /sa/ v Žiline, priatelia …

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal