Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2015/2016 … 5.kolo /nedeľa/

Na otázku prečo je Premier League najkvalitnejšia, najsledovanejšia, najmarketingovejšia, či naj-doplňtesisami liga na svete existuje kopec odpovedí. Moja je jednoduchá. Neexistuje tu nič ťažšie, ako vyhrať zápas.

SUNDERLAND – TOTTENHAM

Počet bodov v tabuľke dva, počet výhier nula, počet obdržaných gólov desať, miesto v tabuľke dvadsať. Je ťažké byť najhorším, niekto to ale robiť musí, Sunderland tak po štyroch kolách kope v učebnicovej role unikátneho ostrovného lúzra. Dick Advocaat hneď v úvode ligy dostáva ďalšiu šancu dokazovať, že prišiel na svet ako tréner záchranár, ak na Štadióne svetla nezlapú dnes jeho pruhovaní aspoň bod, bývalého telocvikára s prezývkou „The Little General“ odpíše ďalších 46% pozostalých optimistov.

Pochettinovi sedia Kohúty zo severu Londýna stopercentne menej ako mu sedeli Saints zo Southamptonu, teraz tomu pritaká na planéte Albionu už každý. Hotspurs sú taktiež bez jedinej výhry a hlboko za očakávaniami, miestny bombarďák Kane vystrelil na bránu soka 13-krát a nedal ani raz. Že nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne…

Black Cats vybehnú na domácu trávu bez Adama Johnsona i Jordi Gomeza, už ale s ex-liverpoolom Borinim. Dobrá kúpa, zatiaľ teoreticky. Tottenham je a bude bez duše stredu poľa Christiana Eriksena a bez futbalistu, ktorému v celej lige dokáže zobrať loptu iba náhoda a on sám – Moussa Dembeleho.

Tottenham neprehral so Sunderlandom 10 posledných ligových zápasov, napriek tomu na Stadium of Light dnes skúsme „In Dick we trust“. Aj bez toho, žeby bol Advocaat nejakou pornstar…

LEICESTER – ASTON VILLA

V derby tímov z Midlands pôjde Lester ako píla, schytá to dnes Aston Villa?
Lay /nevýhra/ Villa pri 4.7. Vraj skorotutovka.

Šumnú nedeľu a v novom týždni v lige života veľa „vyhratých zápasov“, priatelia …

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko