Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 6.kolo /sobota/

Rozdiel medzi Tofu a tampónom spoznáte po gastrokolickom reflexe na mise. Toaletnej. Rozdiel medzi sedemnástym a štvrtým v tabuľke dnes na Stamfordskom moste. Londýnskom.

CHELSEA – ARSENAL

Že sú ľudia hepi keď vidia Joseho podľa jeho slov „struggle“, rozumej zápasiť s ťažkosťami, v tom má Portugalec pravdu, sám ale dobre vie, že presne v tom tkvie riziko nekonvenčného klonu neskrývanej arogancie. Chelsea už v 6.kole doslova hrabe o život a popri vyhasínajúcej forme jej hviezd je to už len v ich hlavách, ako zvládne mentálny pretlak londýnskeho derby na juhozápade veľkomesta. Nepamätám, kedy potreboval, a hlavne musel niekto na Stamford Bridge tak strašne prehrať ako teraz Wenger, nepamätám, kedy a v ktorej lige kopal štvrtý od konca proti štvrtému od špice pri 2.35 versus 3, určite si ale pamätám, ako si Arsene s Josem koštovali naposledy kravaty z Harrodsu. Dnes si ďalšiu šouku pokrvných antibratov zaručene nenechajte ujsť. Už len kvôli Joseho ďalšiemu bonmotu potom čo zbil Izraelitu z Maccabi tel Aviv v Lige majstrov – „Som fantastický keď vyhrávam. A som fantastický aj keď nie“. Tomu hovorím ego jak vyšité z Freuda.

STOKE – LEICESTER

Obrat Leicesteru doma v minulom kole proti Aston Ville bol vzkriesením futbalových zombies v priamom prenose, ak sa dnes na Britannia Stadium hosťujúce Líšky čo len priblížia svojmu druhopolčasovému výkonu z King Power Stadium /Leicester – Aston Villa 3:2/, dokážu všetko len nie prehrať. Stoke v piatich kolách ani raz nevyhralo a v sobotu kope na domácej hrude buď o plný zásah alebo už i o hlavu kouča Marka Hughesa.

Proti Leicestru nevsádzajte. Za 600eur vám poviem prečo.

MAN CITY – WEST HAM

West Ham zrodil svoju novú superstar, či bude najnebezpečnejšie Kladivo Hammers Dimitri Payet v spolupráci s Mosesom stačiť borcom z Upton Parku na napumpovaného lídra, to skúste zhodnotiť pri kurze 12 na víťazstvo východolondýnčanov. Osobne to vidím skôr na výprask. Nie každý je feferón z Juventusu, čo trikrát kopne na bránu a zoberie vám tri body.

A cez víkend vždy športujte. Len v tejto aktivite vám odpustia kvalitu…

Dozajtra, amigos.

Neváhajte a využite stávku bez rizika na Premier league až do výšky 20EUR!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko