Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov 2015/16 /utorok/

ARSENAL – BAYERN … skupina F

V podstate rozoznávam štyri Arsenaly – ten s loptou, ten bez nej, ten v Lige majstrov a ten v Premier League. Pokiaľ hľadáte z uvedených verzií wengerboys tú úplne najriedkovejšiu, tak to dáte určite presne. Gunners pôsobia v lige najligotavejších naivne jak štrnástky v kine, pokiaľ dnes nechcú byť doma hneď potom ako sa utopí dikaprijo, musia na Emirates zostreliť nemecký Bavorák.

Kurzy 3.75 versus 1.92, číselko na Wengera treba skúsiť. Pre tých, čo hráte InPlay, spokojne stačí do stavu 1:0. Lebo Sanchez.

BATE – BARCELONA … skupina E

Neymarovci s pobalenými spoďarmi a baranicami dorobili posledné selfky a pomaly sa zbierajú do Bieloruska zbiť tam miestnehoštoplíka skupiny, ak budú ale mať v obrane komediantov jak naposledy doma proti Rayu, zavesím na tubu vlastný striptíz ak neprídu domov s trojkou. Piké bez dresu stíha tak Šakiru pri drese, nie už rýchlosť v drese, kurz 11 na Borisov je znova z tých #zamalošeoplaci. Určite aspoň do stavu 1:0.

DYNAMO KYJEV – CHELSEA … skupina G

Mourinho tiahne na Dneper aj so svojím nateraz najlepším strelcom “Vlastným gólom súpera”, či sa naň v krajine kozákov dotiahne dvojgólový Costa s Willianom nie je pri danej modrej /de/kadencii vôbec dôležité. Stačí, keď Mr.Own skóruje znova.

2.66 versus 2.55, všetci vravia, že Chelsea neprehrá, Dynamo nevyhrá. Ja počkám na otvárací Joseho ksicht. Tomu zaručene verím najviac…

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal