Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 17.kolo /sobota/

Amerike lepí z Trumpa, Robert spomenul za tri dni 23-krát Dzurindu, asi bude do Tublatanky, Kuzminová drbla PR a Slovensko ju zo samej vďaky za všetko sťahuje z chyži, Cíger zistil, že v nízkom slnku aj trpaslíci hádžu dlhé tiene a dal Rewayovi ďalšiu šancu mentálne zmaturovať, Inge našla Kramera s polkravatou na stole a všetko bude „fakt“ up, Sagan šliape v Googli 2015 stále osem miest pred Kardashian a nepotrebuje na to ani jej gluteus, Alonso kopol prvý gól v sezóne a hneď vinkel roka, Matej Tóth si neholí pružiny z gauča pod pazuchou. Základ je byť v obraze…

CHELSEA – SUNDERLAND

Psyché mytologického motýľa z Portugalska opustilo Stamford Bridge a svet znova poznal, že nik nie je väčší ako klub. Epopeja Morinho skončila krachom, a či ste už Spešlwana mohli alebo nie, isté je jedno. Svet futbalu stratil jednu veľkú rozprávku a všetko ostatné je v momentálnom stave bytia totálne pasé.

EVERTON – LEICESTER

Súboj modrých plnokrvníkov 2.1 versus 3.7 trpí nevyspytateľnosťou pokusu o prdík pred 80-kou, ak Leicester získa tri body i v Goodison Parku, nikdy v živote som nerozumel futbalu. A pokiaľ ste v poslednom blogu čítali o nejakom @WillKirwaanovi a jeho stávke na vianočné prvenstvo Líšok z Leicestru v tabuľke anglickej top flight, potom viete ako si za rovných päť libier zarobiť minimálne na infarkt. Good lock, bruv.

MAN UNITED – NORWICH

Matýsek se pos-al a o chvíľu tak spraví i Gaal. Život šance nevracia, Vanova filozofia nakopala trafforďácku DNA natvrdo jak Ferka včera klinec v ľavej džurke. Čísla 1.5 versus 8.2, /ne/dajbože Devils neškrtnú doma Kanáre a Lujz neprežije Boxing Day. Gaaleluja.

 

A ešte. Ščurko je von z basy a nájdete ho u nás na zimáku v prvej lajne, Halák pustil v enháelke všetky puky bo doma trénoval s tými čo má na tesile a … Položil som stovku, že ak ste ešte nezaguglili „gluteus“, práve teraz idete.

Hlavne v klídku, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko