Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 30.kolo /nedeľa/

ASTON VILLA – TOTTENHAM

Zdá sa, že Borisovi súčasná ženská kadencia v parlamentnej 150-ke nestačila. Do predčasnej elekcie to chce ešte Hrmovú a Plačkovú, kámo. Hej, je tam L.

Kohúty spod Big Bena naposledy tak šporili na ľudských zdrojoch, že s nastúpivšou skvadrou v Dortmunde nemohli na nemeckej hrude neschytať milosrdnú trojku, jasne tak prezradiac, že priorita sa na White Hart Lane kope v Premier League, nie v nejakej Európe. Pochettino vie, že všade môže byť momentálne len Kotleba, dnes v birminghamskom Villa Parku proti klinicky 16-bodovej a zákonite poslednej Ville idú jeho odpočinutí Spurs pri 1.52 a v parádnej power plnke pre úplne všetko.

Hej, Tottenham ide senzačne a na majstra, tomu už dnes uveril aj agnostik, pri vsádzaní na chlapcov z londýnskeho severu však pozor nato, že Villa paberkuje v zúfalstve i v sebaohrození naraz, a vtedy sa každý naučí veriť v zázrak.

Kane je na štyri, preto 1:4.

A Hrmová nehrmová, aj bez nej už máme pod Tatrou, bratia a sestry, ten absolútne najerotickoexotickoveselejší barlament na zemeguli. Tešme sa čo bude ďalej.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko