Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 32.kolo /sobota/

Česi nevedia čo s Bocianím hniezdom Andreja Babiša, Karadžičovi vysolili 40 rokov za terorizmus a genocídu, Rytmus vymenil izbového psíka za dvojizbového a Slovensko sa v nedeľu ráno konečne pohlo dopredu. O plnú hodinu. Toľko zo sveta, vitajte po reprepauze znova v lige líg, priatelia.

ASTON VILA – CHELSEA

Birminghamská Villa je totálne vyřízená už vyše mesiaca, kopačka o posledný fragment prestíže v klinickom kŕči vypadnutia z futbalovej elity ostrovov Wilka Dobyvateľa je to jediné, čo dnes londýnčanom od Stamfordského mosta môže vo Villa Parku hroziť. Ak Villans ukopú na severe plné body, naučím sa variť, prať, robiť tabuľky vo worde, zaštopkám Flašíkovej silonky a kúpim novú Fenderku aby som Kulymu splnil sen a nahral s ním konečne poriadny album. 1:3

ARSENAL – WATFORD

S fodbálkom Gunners je to problematickejšie jak s Matovičovým stihomamom, výhra, výhra, prehra, prehra, remíza, výhra, recidíva, šance wengerboys sú dnes doma na Emirates každopádne väčšie ako mal naposledy altruista Obama s posoleným kubánskym Kastrolom. Vieme asi iba jedno. Prehra a možno i remíza pochová i posledné delostrelecké nádeje na to, čomu sa za kanálom hovorí silverware. 2:1

LIVERPOOL – TOTTENHAM

Keď niekto na Slovensku stále tvrdí, že Škrteľ je jeden z najlepších obrancov na svete, tak potom asi je, hlavne preto, že je zároveň i najtvrdší, rozumej teda najšpinavší. Nedávny výsmech futbalového sveta zo slovenskej obrany vníma plebs pod Tatrou síce nevrlo, že ale /aj/ Martin Zaškrtel Liverpool v poslednom kole na Southamptone a nestačil ani rýchlostne pri správne písknutej pene proti Írom, o tom sa dnes dočítate úplne všade, len nie vo farizejsko patriotistickej slovenskej tlači. Okha, inaf. Tottenham ide na majstra, keď mu ale ešte niekto môže v ceste za snom pomočiť v noci textílek v pyžamku, tak potom práve Merseysiders. A ujo Klopp. Keď si „niekto“ nedá vlastný, tak 2:2.

A ak ešte stávkujte, tak s rozumom. Šťastena je verná každému a neverná všetkým. Spýtajte sa Demichelisa. Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko