Sledujte nás

Futbal

PSG – MAN CITY … Liga majstrov

Pravdepodobnosť, že by dnes abrakadabristi prehrali v lige najbohatších doma pod vysvieteným Eifelom je podobná tej, že v 80ke ešte furt podržím v noci čurinku, poznáte však náhodu – vždy ostane protikladom relatívnej nevyhnutnosti.

Bizarná hromada peňazí z blízkeho Východu vo výstavnej férovke Qatar versus Abu Dhabi ukáže večer v Parc des Princes svoju mamutiu silu, šejkovia spoza kanála v Premier League síce blednú rýchlejšie jak Plačková pri 69-ke, Parížania pod Blancom na druhú stranu ale hýria pregnantnou atrakciou, nadýchanou kreativititou i futbalovou modernou, podľa miestnych srdciarov vraj tou zo samých snov virtuálnej reality. DiMaria nevedel v Divadle snov nájsť severný gejt, po prechode na juh mysticky transformoval na plejmejkra top 7-čky sveta, Ibrahimovicovi predvčerom diagnostikovali genetický klon Jardu Jágra a Maxwell, ktorý bol na Nou Campe za kabinetného dreváka, kope životný level.

Citizens sú bez Yaya Toureho, ktorý posledných 23 dní už aj tak chodí viac na ryby než na pľac, takisto bez Raheema Sterlinga, ktorého odchod z Anfiled Road bol životným omylom.

Pravdepodobné zostavy:

PSG – Trapp; Marquinhos, Silva, Luiz, Maxwell; Rabiot, Motta, Matuidi; Lucas, Ibrahimovic, Di Maria

Man City – Hart; Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy; Fernando, Fernandinho, Navas, Silva, De Bruyne; Aguero
Hráme 1.7 versus 5.3, ak stávkujte, tak s rozumom. Šťastena je verná každému a neverná všetkým. 

Večer v Paríži, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal