Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 33.kolo /sobota/

Parohy rastú najlepšie na lysine, futbal sa najlepšie hrá na tráve. Tej anglickej, samozrejme. Premier League, raund trty trý, amigos…

WEST HAM – ARSENAL

Na samom východe Londýna si dáme 107 minút pred výkopom vo vyslnenom Upton Parku dvakrát double Big Mac, spláchneme ho frenetickou atmoškou pabu s piatimi Carlingami bez peny a po tlačenke na East Stand Lower vysmiati zaselfíčkujeme zubaté makovice s miestnym bublifukárom pri slávnej Blowing Bubbles. C-dur. Zážitok, čo je možno viac ako divadlo, čo má nasledovať. Nuž, dnes na Boleyn Ground Kladivo v plnej sile versus Kanón skoro v takej istej, šiesty versus tretí, 3.95 versus 2.05, Adrian versus Sanchez, Payet versus Čech a londýnska óda na radosť, v ktorej bilicovci kopú o Ligu majstrov a wengerovci o posledný kyslík do tlejúcej šance na titul. Simply a belter, ladies and gents.

SWANSEA – CHELSEA

Swansea v lige Bluesov nikdy neporazila, Hiddink po návrate na Stamfordský most s modrými v lige takisto ešte neprehral, Chelsea však bude vpredu bez Diega Costu, Edena Hazarda i Loic Remyho, vzadu bez Johna Terryho a v strede bez Nemanju Matica, suma sumárum to bukmejkrom vychádza na 4.1 versus 2.1 a 0:2 pre Londýnčanov. Holanďan by mal ten draft Halenára za nejaké to melko a na ostávajúcich pár kôl ešte zvážiť a risknúť. Brekeke.

MAN CITY – WEST BROM

Šejkovia pred pár dňami pod Eifelom v Lige majstrov slušne prekvapili /2:2/, bez Demichelisa vzadu to by zas na druhú stranu dokázali isto aj chudobnejšie mančafty. Hart je inštinktívna šelma, DeBruyne žuvačková pepermintka, len Bony mi regulérne pripomína seba jak šliapem vodu v mladšom doraste aj s artritídou v pravom kolene.

1.4 versus 10.5, všetko vyzerá na tutovicu štyri nula a viac, podceniť však Tonyho Pulisa, to radšej pôjdem s lehátkom na Špicbergy. S Judíny.

A keď vám dakto bude hovoriť, že každý túži po tom čo nemá, tak kecá. Zoberte si takú lysinu. Alebo parohy.

Dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko