Sledujte nás

Ostatné športy

Veľká Liverpoolska? Už dnes!

Vo svete koní vraj neexistuje podobná šouka, dostihy Grand National v meste futbalu a Beatles nemajú v počte superlatívov súperiaci pár. Najprestížnejšie, najpopulárnejšie, najatraktívnejšie, najslávnejšie, najdotovanejšie, najťažšie. 

Preteky konskej dynamiky, vytrvalosti , šľachetnosti, no aj kontroverzie začali v r.1839, žokejov v sedle čakajú dva okruhy, 30 skokov cez 16 rôznych prekážok na úseku 7216 m a zaručená obava, že polovica zo štartujúcej 40-ky to štatisticky do cieľa nedá. Skok Becher´s Brook je prirovnávaný taxisovej priekope, zároveň označovaný ako skok z hrany sveta, a od r.1960 ho skočili všetci účastníci dostihov iba 6-krát.

Na Aintree sa počas Veľkej národnej steeplechase dnes neskoro poobede potlačí stotisícka ľudí, ďalších 600miliónov si dostihy naladí na obrazovke či internete. V raji stávkarov tu svoju úsporu dnes položí aj ten, čo nerozumie ani kurzom ani koňom, rituál je výherná modla. Celosvetový objem prijatých stávok presiahne akiste a znova 150 miliónov libier.

Aintree je atrakcia, Aintree je senzácia, Anitree je jedinečnosť, žhavte stroje, priatelia.

18:00, Liverpool!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Ostatné športy