Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 33.kolo /nedeľa/

Mať rád poriadkumilovné ženy neznamená, že sa skoro spratajú. Tak si/sa rýchlo upracte, Vardy dnes ide definitívne na majstra.

SUNDERLAND – LEICESTER

Verím si viac ako kedykoľvek predtým, nechal sa počuť Big Sam, tréner domácich pruhov zo Stadium of Light, bývalý kouč West Hamu, borec, ktorý prišiel na sever Albionu spasiť v lige miestne Black Cats, chlapík, ktorému v počte vyžuvaných gúm na ostrovoch konkuruje už len akýsi sir Alex. Sunderland je v tabuľke tretí od konca, rozumej stále v zóne ponoru, Leicester nelester, tri body pre domáci erb by dnes červeno-bielych vytešili zaručene viac ako Skrúcaného Erikin mejkap pod závojom presne spred roka. Pées – Aj tak si to nemala.

Líder z King Power Stadium vybehne na miestny drn v bavlnke a klídku, Arsenal včera v Upton Parku nevyhral, o to menší tlak na Ranieriho. Za Lamanč nás čaká posledných šesť zápasov a budúci kráľ ostrovov s typickou rýchlou loptonožkou má v deň Pána jedinú, poslednú povinnosť. Nasadiť najdominantnejšiemu klubu sveta v tomto roku zaslúženú korunu. 

Zážitoček, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko