Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 34.kolo /sobota/

Zatiaľ čo v Liverpoole rimejkli miestny hymnus na All you need is LOVren /jak dobre, že to tam nešturel Martin/, pod Tatrou Denko stále nepochopil to, čo už cirkales 12 rokov každý hokejový amatér. Že smrtonosné kanáre podobné tomu, čo sme naposledy schytali od ruského kladiva, budeme čoskoro zaznamenávať s pravidelnosťou ženských mesiačikov. A že ak sme ešte furt v niečom svetoví, tak potom v tom, že aj z Brodóra spravíme v kapurke Chudáčka.

CHELSEA – MAN CITY

BLUES: Diego Costa IN, John Terry, Eden Hazard a Loic Remy OUT.

ŠEJKS: Vincent Kompany OUT /?/, Raheem Sterling IN.

Kýpeť Blues vpredu bez Diega Costu, Edena Hazarda i Loic Remyho, vzadu bez Johna Terryho a v strede bez Nemanju Matica i Williana si v ostatnom kole vo Walese proti Swans nepurkol trenku, Hiddink mal skúsiť voľného Halenára jak som mu hvarel. Pešochodkári zo Stamfordského mosta v šíku s Pedrom a Babrezasom, ktorí by si v súčasnosti nekopli ani polčas v barcelonskom béčku trtošili fodbal čo bolel viac než nádor na prostate, keď však nehráte o nič a doma v obývačke už máte mesiac zbalené plavky aj s polovičkou na Sajšely, neviete, nemôžete a ani nechcete inak. 

Chelsea vyhrala proti City na Stamford Bridge jediný zápas z posledných 17-ich, a aj keď už majú mansourovci svoj zoom-in od Premier League ďalej než Plačková pravú areolu od ľavej, nepustia komplet perie ani dnes. Ibaže by zelený Pelé, rozumej Pelegreeny vytasil to, čo neviete ani vy a tuším len ja.

2.8 versus 2.8, uvidíme, či modrejší ustúpi. Tú areolu doštudujte, kým bude manželka v Bille čeknite na tube a dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko