Sledujte nás

Hokej

Daňove raje

Z Panama Papers vytieklo právnickej spoločnosti Mossack Fonseca prednedávnom parádnych pár miliónikov, Porošenko, Cameron, Nawaz Sharif, Alaa Mubarak, jednoducho – proste posh, politik, právnik, papaláš.

Na správu SITA promptne reagoval aj slovenský hokejista Marko, ktorý v mylnej obave, že mu doma z jeho chovného rybníka tiež vytiekli vzácne raje, neotáľal a ako čistokrvne nekrížený mačo priletel rovno spoza mora aj s novými bauerkami a gambami plnými chobotín, sanovabičov, fakov a ďalších veľmi škaredých orgánov, jednoducho všetkým, čo dnes spraví z malého hokejistu takého, čo si myslí že je kus väčší.

Až v kabíne chudák Marko pochopil, že daňové raje a problémy s nimi sa netýkajú jeho entity ani jeho aktív, rozumej majetku, a tak síce s monoklom od karmy čo nezabrala a so Zdenkovým dvihnutým ukazovákom „nonono, ty dilinopuk, šak si predsa reprezentant“ balí Marko holeňáky a páli do Ruska. S Rewayom si zatiaľ vystačia na ľade, aspoň teda podľa nemenovaného zdroja, aj bez slov. Chvalapanubohu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej