Sledujte nás

Hokej

Tipovačka s BROsport.sk

Zrýchľuje tep, ovláda srdce, omračuje masy, prináša bolesť, rozdáva radosť, kuje reťaz situácií, sťaby vypadnutých zo samého života. Šport, pri ktorom nevíťazí len mohutnosť ramien, ale i sila a rýchlosť myšlienky, hra, čo ohuruje generácie a zobúdza detskú oddanosť… Ľadový hokej.

Najrýchlejšia hra na svete o pár dní pohltí nielen Moskvu, Petrohrad, no i celý svet, a svojou troškou Vás pri tejto oslave športu chceme zabaviť aj my. Pre našich čitateľov sme pripravili dve jednoduché otázky, z vyžrebovaných správnych odpovedí vzíde víťaz…

Petrohrad už žhaví puk,
stávkovať chce dedko, vnuk.
Veríme, že tipovačka
s Brosport eská bude hračka!

 

Máme dve súťažné otázky, prvá je hlavná, tá druhá zasa pomocná. Pokiaľ teda viacero z vás správne natipuje celkového víťaza turnaja, o výhercovi tipovačky rozhodne prípadný správny tip na konečné umiestnenie našej reprezentácie.

A o čo vlastne hráme? Cenou pre víťaza je parádna šiltovka od stávkovej kancelárie Betfair!

Do tipovačky sa môžete zapojiť do soboty 7. mája 2016, konkrétne do 23:59. Každý súťažiaci môže poslať svoj tip len raz so svojím e-mailom. Konečné vyhodnotenie prebehne po finálovom zápase 22. mája v nedeľu a o víťazovi vás budeme informovať na Facebooku.

Tak na čo čakáte? Hor sa do tipovania!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej