Sledujte nás

Hokej

KANADA – USA, post coitum

Po zápase prvého dňa medzi zaoceánskymi hokejovými parníkmi je istá jedna vec. Červená je dobrá na Ferrari, zlá na hemoroide, a tá úplne najhoršia na kanadskom drese.

Druhá najväčšia krajina planéty ukázala už v príprave s Českom a prezentovala i teraz v jej prvom dueli na MS 2016 jeden parádny everest hokejovej moderny, somatickej sily, čistej tvrdosti, zdravého, no najdrzejšieho sebavedomia, jedinečnej geniality pri výbere a utilizácii priestoru na ľade, nehovoriac o netradičných riešeniach herných situácií a skutočnosti, že Javor korčuľoval proti mladým amíkom na 74%. Bez dépéhá.

V zemi tretieho najväčšieho  výrobcu diamantov korčuľuje okolo 626 000 hokejistov, všetci podľa pravidla čím menej zubov, tým viac kvality, a keď číselko porovnáte so zhruba 9300 hokejistami na Slovensku, z ktorých je skoro 2100 mužov, zľahka pochopíte, kto je Depejrak s chrípkou, čo si to o pár dní rozdá v  plaveckom šprinte s Phelpsom.

Zem /ras/Putina sa teda má načo tešiť, a verte, slovutné dámy a páni, že my s ňou. Dvojzmysel namieste. Pohľadajte tak babkine pacerky, dajte za slovenský dvojkríž tri bolestné ružence a jeden otčenáš ako bonus. Za čokoľvek, hoci nech tá Kanada nastúpi v bielych dresoch a po raňajkách chytí polovica mančaftu od miestnej upratovačky nejaký ruský vírus. A ak nie, tak zato, aby nám zabral čipok.

JaJudáš

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej