Sledujte nás

Ostatné športy

Košice Open dopadli na výbornú

Znovuzdrodenie. Aj tak by sa dal jednoducho a výstižne nazvať nultý ročník nohejbalového turnaja Košice Open, ktorý sa konal predposlednú júlovú sobotu v Košiciach pod záštitou BROsport.sk. Cestu na antukové kurty si našlo šesť trojíc, ktoré bojovali hlavne o akési prinavrátenie nohejbalu do metropoly východu.

Hrací systém nastavili usporiadatelia Jakub Siládi a Branislav Belko tak, že všetky zostavy odohrali počas celého dňa úctyhodné množstvo zápasov.

Z triumfu na tomto nultom ročníku sa tešila zostava hrajúca s momentálne najlepším slovenským smečiarom Jánom Brutovským. Po jeho boku sa striedali dvaja dorastenci a jeden amatérsky nadšenec nohejbalu. Na druhom mieste skončila zostava s názvom Košice, v ktorej boli dvaja z troch hráčov usporiadatelia turnaja. Tretie miesto obsadil mix pod názvom Monika TEAM vedený najmä skúseným dlhoročným reprezentantom, aktuálnym majstrom Českej republiky v jednotlivcoch, Ladislavom Stupákom, doplneným o dve ženské reprezentantky – Moniku Židzikovú a Ľudmilu Smaržovú.

Počas celého dňa na kurtoch panovala priateľská atmosféra, k videniu ale boli aj napínavé zápasy. O grill sekciu sa počas celého dňa starala dvojica Barbi&Mara, bez ktorých by to nebol pravý nohejbalový turnaj. Na tribúne sa vystriedali ako rodinní príslušníci, tak aj nahodní okoloidúci, ktorých pritiahol kvalitný nohejbal či vôňa grilovanej klobásy…?:)

Tešíme sa, že turnaj sa vydaril podľa očakávaní a BROsport.sk mohol byť pri tom. Už teraz sa nevieme dočkať ďalšieho ročníka!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy