Sledujte nás

Ostatné športy

Opasok Axclusive pre akčných ľudí

Keď som prednedávnom dostal príležitosť otestovať tento nový výrobok, povedal som si prečo nie. Určite túto voľbu neľutujem, je to parádna praktická vecička.

Nejaký čas som ho mal u seba a testoval ho, následne som opasok potom požičal dobrému kamarátovi Frantovi do Česka, kde ho mal aj on možnosť vyskúšať. Obaja sme totiž športoví a fitness nadšenci. Jeho názor na opasok je síce krátky, no o to údernejší. Ako sa hovorí, malá hrudka, ale samý syr:

„Je to skvělá věc. Naložil jsem ho 2 mobily, klíčema, zapalovačem a kartou. Po několika málo minutách jsem o opasku už ani nevěděl a věci v tom perfektně drželi při chůzi i běhu. Takže bych to využil jak při sportování, tak při turistice. Materiál opasku je příjemný a vzdušný. Posílám nějaké ilustrační foto. Pod tričkem opasek není ani vidět, proto ho mám kvůli focení na tričku.“

Axclusive 2 - BROsport.sk

Je to naozaj neobyčajný výrobok určený pre všetkých. Ako spomínal aj Franta, použitý materiál je tak prispôsobivý, že aj keď máte v opasku napríklad mobil, či kľúče, pod tričkom si ho len málokto všimne.

Testovali sme ho v posilňovni, na lesnej túre a aj pri behaní. Myslím si ale, že tento opasok znesie oveľa viac. Vidím mnohé alternatívne využitia, napríklad na odloženie osobných vecí pri návštevách veľkých miest počas dovolenky. Ďalej taktiež predstavuje bezpečné útočisko pre váš smartfón a doklady počas koncertov, či divokých diskotékach. Tu sa práve prejaví výhoda, ktorú som spomínal vyššie.

Dá sa na neho veľmi rýchlo zvyknúť a možno sa budem opakovať, no fakt, že vám naložený opasok vôbec nehŕka a neprekáža, je obrovské plus. Rovnako je podľa môjho názoru primeraná aj cena. Tá sa pohybuje niekde okolo 20 Eur. Ak vás tento multifunkčný opasok zaujal, klikajte na stránku Axclusive a dozviete sa ešte viac. Neoľutujete:)

Axclusive 3 - BROsport.sk

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy