Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 3.kolo /sobota/

Vesmír, diamanty, futbal /a defekty na bicykli/ sú večné. Vitajte pri troch tipoch tretieho kola, priatelia.

TOTTENHAM – LIVERPOOL

V predošlom kole tu kloppovci schytali toľko chvály, až mi ju vrátili mokrým „pomytkom“ rovno na gamby, Liverpool jednoducho dobabral tipovačku, i keď domáce Burnley prestrieľal 3:26, „prerohoval“ 1:12 a loptu držal 80% hracieho času. Obavy z Mignoleta – Mimoleta sa bohužiaľ naplnili, dostať z posledných 5-ich striel rovných päť kúskov, to namiesto stávky na Merseyboys radšej ozaj najbližšie doložím babke na snowboard. Fígle /i Fígeľa/ nabok, otváracie kolo na severolondýnskej White Hart Lane čaká prestrelku 2.5 versus 3.1 s najlepším možným tipom, a tým je trefa na oboch stranách. Pri 1.7.

CHELSEA – BURNLEY

Drobci z Burnley môžu na Stamfordskom moste vyhrať jediný raz zo 14-ich pokusov, faktor Conte bude ale po poslednom skvostnom obrate na Watforde /1:2/ najskôr nekompromisný a pri 1.3 dá hosťujúcich Clarets dole hádam už do polčasu. Aj keď klásť lóve na výsledok po 45-ich minútach je luxus rozkošnejší než dizajn Líbyjskej vlajky. Google.

HULL – MAN UNITED

Mladosť nekúpiš, starobu nepredáš, Ibra každopádne „válí“ nateraz strašidelnú pohodu, 87% lôpt z Pogbovej nohy práve na švédsky cop bude na tráve Tigra z Hullu, ktorý v lige ešte neprehral, klinický. Devils po dvoch kolách už teraz pohladili futbalový interiér viac ako ich hra za celú minulú sezónu, to teda že sorry, Van.

7.8 versus 1.5, neprehra United

A ak na vesmír a diamanty nemáte, kúpte si ten bajk. Pri stávkovaní potom už len pozor na defekty, aby ste ho nemuseli zajtra predávať.

Dopremierligotania, amigos

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko