Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 5.kolo /piatok/

Coutinho má 67 kíl, z toho 51 v stehnách. Verte neverte, na Stamforde sa večer každopádne tešte na kvalitné kopačky aj v tých najmenších veľkostiach.

CHELSEA – LIVERPOOL

Keď niesli naposledy Johna Terryho z Liberty Stadium po remíze 2:2 na nosidlách, veril som, že jeho prah bolesti kdesi v nekonečne by teoreticky mohol skrátiť nariadených 10 dní odpočinku s natiahnutými väzmi na päť, telo ale neoklameš. V každom prípade borec, keď ste videli záver zápasu, potom že ozaj hej. Menej obdivu chovám k zvláštne naklonovaným i nakloneným končatinám navrátilca Davida Luiza, v prípade že ho Conte riskne, ďalší kučeravý debut za Blues vidím na minimálne jeden letálny kiks. O čo je Fabregas pomalší, o to Eden rýchlejší. Alfa omega modrých.

Kloppovci rozdrvili v ostatnom kole majstra z Leicestru na umelé hnojivo /4:1/, riešiť koho z ofenzívneho pretlaku Firmino, Sturridge, Mané, Lallana, Origi, Ings, či Ojo poslať na pľac skôr je viac než zavrieť oči a kliknúť Flašíkovej na fejse lajk. Škrteľ už neroztrhne Costovi lacerálny ligament, na červenú nevsádzajte. Hlavný rozdiel v tímoch cítim jednoznačne v gólmancoh. I keď Courtois pôsobí znudene a určite už nie ako superhero z poväčšiny minulej sezóny, Mignolet v bráne Reds straší o to viac, o čo viac položíte na červenú. 

Mané strelí gól. Liverpool neprehrá. 

Predpokladané zostavy

Chelsea (4-1-4-1): Courtois; Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpilicueta; Kanté; Willian, Oscar, Matic, Hazard; Costa

Liverpool (4-3-3): Mignolet; Clyne, Matip, Lucas, Milner; Lallana, Henderson, Wijnaldum; Mané, Sturridge, Firmino 

Pri stávkovaní pozor na šťastenu. Je verná každému, neverná všetkým…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko