Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 5.kolo /sobota/

Jediné bravo, ktoré nie je bravo je Bravo na drese Brava. Pokiaľ ste videli juhoameričanov debut, vysmejete trápne pozápasové obhajoby uja Guardiolu a potvrdíte jediné. Gólman z Čile bol nervózny jak šašo v cirkuse, a jeho tri megakiksy len podškrtli fakt, že celkovo chytal kakuric.

MAN CITY – BOURNEMOUTH

Rovnováha našťastie panuje aj v drese SkyBlues, a tak kým pri dotykoch Muňoza s loptou pacerkujete s babkou ruženec, na opačnej strane poľa kope za šejka dynamitná sada Aguero, Nolito, Iheanaco, De Bruyne, či Sterling. Guardiolova stopa je v modrom Manchestri jasnejšia než Rolincovej päťtisíceurový playback na bardejovskom jarmoku, ak dnes nebude Bournemouth potrebovať pri ceste domov z Eastlands vlečku na banány, požiadam Flašíkovú znova o ruku. 1.3 versus 13. 

EVERTON – MIDDLESBROUGH

Lukaku je späť, tí čo ste u Toffees v Evertone trocha doma viete, že to bolo len otázkou času. Cukrikári boli vždy tímom čo hral najlepší futbal s najhorším celkovým umiestnením, ak konečne zabudnú na napísané, nedajú hosťom z North Yorkshire nárok. 1.7 versus 6.Zisk je vždy odmenou za riziko, ktorého mieru si volíte sami. Aj vy, čo si práve zapaľujete ďalšiu marlborku…

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko