Sledujte nás

Anglicko

EPL: Súboj modrých aristokratov

V každej žene je kus svokry, v každom zápase kus života, v každom riziku kus nádeje na víťazstvo. Number eleven, fellas…

MAN CITY – MIDDLESBROUGH

Šiesty najbohatší klub sveta má po rokoch v pluse konečne aj súvahu, v Lige majstrov sa vyhrabal na Eastlands z pahreby, spraviac z katalánskej missky popolušku a dnes tu na Etihade dáva bukmejker červeno-bielym zo 14.miesta tabuľky papierovú šancu vyhrať jeden zápas zo sedemnástich.

Smršť sitizens Sterling, Sagna, Stones, Silva, Sané sľubuje skazu, síru, slzu, sklamanie, sychru, smrknutý sopeľ. Už len kúpiť ozajstného gólmana. Pepe?

CHELSEA – EVERTON

Na londýnskej tráve Stamford Bridge blýska zbroj modrá ostrovná šľachta a v radoch tej domácej zamerajte v schéme 3-4-3 na Victora Mosesa. Deväťmiliónový borec z Wiganu striedal počas štvorročnej zmluvy s Blues maródky s hosťovaniami /Liverpool, Stoke, West Ham/, zázračník Conte však neuveriteľne premenil Nigérijčana z forwarda na ukážkové zadné krídlo a transformácia 25-ročného „víťazného mojžiša“ je nateraz výstavným divom minimálne vo futbalovom svete Albionu. Motorovej myške, ktorej v rodnej zemi v 12-ich zastrelili oboch rodičov a ktorá v Anglicku skončila len aby nedopadla podobne svitá konečne na zlaté časy, všimnite si koľko z jej čiernej práce ťaží taký Hazard alebo Costa.

Kurzy 1.6 versus 6.6, Chelsea jeden strelí, Courtois dva nedostane. Toffees na juhozápade Londýna každopádne nebudú niekto s kým spláchnete po helovíne ogrcané wecko.

Pri stávkovaní pozor na šťastenu, je verná každému, neverná všetkým a…

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko