Sledujte nás

Anglicko

EPL: Keď isté je nič

Rozdiel medzi svadobným dňom a futbalovým zápasom je v tom, že ten prvý zvládnete aj s natiahnutými väzmi. Zároveň trvá kratšie a bolí menej.

ARSENAL – TOTTENHAM

Jonathan Pearce tvrdí, že za 28 rokov čo komentuje toto derby je isté jedno, a to, že nič. Arsene Wenger pridáva, že toto derby je viac ako derby. A ja vám ešte poviem, že v čase keď som sa prechádzal popri starom Highbury som pochopil jedno – severolondýnske derby je najviac, bitka najnenávidenejších rivalov na futbalovej planéte Albionu sa volá Delo versus Ostroha.

Spurs v lige ešte neprehrali, majú späť v šíku Kanea, na druhú stranu si spomeňte čo vystrája v ostatnej dobe na pľaci taký Ozil alebo Gee-rue a už v nedeľu ráno máte jasno, že o 14:00 zaručene nevyjdete ani vyniesť smeti.

Najalibistickejší tip je v tomto prípade vždy remíza. Budiš. 2:2

LIVERPOOL – WATFORD

Boss Crystalu Palace Alan Pardew po poslednom dueli proti kloppovcom priznal, že hral proti najlepšiemu mančaftu v lige, nezabudnime ale, že Sršne z Watfordu sú v tabuľke vyššie ako nejaký Man United, a že stávka na červenú pri 1.3 môže byť popri Ighalovi a Deeneym podobná urinálnej „istote“ v 82-ročných spoďaroch. Neprehra Liverpool.

SWANSEA – MAN UNITED

K bidakovi prišiel bidak, Swansea nevyhrala 9 kôl za sebou, nový tréner Bradley s tvárou pištoľníka z americkej kovbojky má za sebou ale ešte len tri zápasy a víťazná formulka je na juhu Walesu na spadnutie.

United kopú svojim spôsobom aj smolu, z posledných 91 striel v topflight dali jediný gól, dnes hrá karma najskôr v červenom.

A ak nie, potom už ozaj že zbohom Lose Nudiňo a adios Man UniDEAD.

Dáme 1:2

Po svadobnom dni si prikladajte obklad na hlavu, pri natiahnutých väzoch na koleno. Jedno z toho stopro zaberie, modlite sa aby do konca života.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko