Sledujte nás

Anglicko

EPL: Curious Karius

Mignolet či Karius? Pokiaľ zabudnete na rozdiel štyroch centimetrov a skutočnosť, že jeden študoval politológiu na katolíckej univerzite a druhý skôr ihly v tetovacom štúdiu, potom puk jak puk, zmätok jak zmätok, vo futbalovej bráne určite.

MIDDLESBROUGH – LIVERPOOL

Nevillovci majú pravdu, Klopp nech vraví čo chce, Karius je najslabšie ohnivko v reťazi Reds. Pokiaľ dnes verím Liverpoolu, tak potom určite nie Nemcovi, ktorý jasne ožobračil Merseysiders v posledných dvoch dueloch o body a lepšie ako brankárske trenky mu idú ridikulózne tetovačky, s ktorými môže ohurovať na Miami tak nejakého Biebera.

Stačí klebiet, večer zmeria futbalovú silu mužstvo s najslabšou streľbou v Premier League s tým, čo ju má v tej istej lige najlepšiu, 16-ty proti tretiemu, kurzy 6 versus 1.7. Napriek číslam v prospech favorita, AK veríte na pranostiky, že do tretice všetko „dobré“, potom zaručene neverte mužovi v liverpoolskej svätyni. Môj tip 1:3

SUNDERLAND – CHELSEA

Posledný versus prvý, 8.2 versus 1.5, vraj že tutovka kola. Pozor, Hazard na stretnutie na severe Albionu necestoval. Hoďte do Conteho kameň, premení ho na víťazstvo. Uvidíme. Môj tip 1:2. Costa cost a lot.

TOTTENHAM – HULL

Tottenham po prehre s Manchestrom United nesmie dať predposlednému Hullu šancu prejsť vlastnú polovicu. Kane si v Divadle snov neškrtol, dnes majú ísť z Londýna hullské Tigre zhulené a v kindervajku balení rozbité na šuter.

1.24 versus 16, tipujem 3:0. Kane. Kane. Kane

A pokiaľ dnes nevyjde ani jeden tip, nesmúťte. Taký Procházka je na tom určite horšie.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko