Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zlomené Jurgenove nádeje?

Viete aký je rozdiel medzi šancou Arsenalu na titul a Kližanovým egom? To druhé nikdy nespadne. Volá Albion, vitajte na ostrovoch, priatelia.

ARSENAL – HULL CITY

Neoficiálna axioma uja Lešického tvrdí, že veľký pes vždy zbije malého, tá moja oficiálna zas, že nikdy to neplatí menej ako v prípade Arsenalu. V ostatnom kole proti Chelsea na Stamford Bridge neboli Gunners až tak zlí ako skôr neschopní byť lepší, pri držaní lopty 42:58 a počte striel na bránu 6:5 svedčí konečný výsledok 3:1 hlavne o deväťdesiatminútovej futbalovej kompaktnosti Conte-Kante-BluesBand. A samozrejme o individuálnej výnimočnosti Hazarda a mentálno-somatickom lapsuse Petra Čecha. Inak, pamätá si niekto, kedy chytil Petr naposledy penaltu? Za 500.

Prehra doma na Emirates so zviechajúcim sa, no stále vypadávajúcim Hullom predestinuje Delostrelca na samovraždu rovno aj s koňom, a tú by v Londýne už neustál ani generál Arsene. Kurzy 1.3 versus 12. Vabankisti AllinArsenal.

MAN UNITED – WATFORD

Kurzy 1.3 versus 14.5 oficializujú Lešického axiomu. Tú moju aj s tiketom prezradím v 93.minúte. Góly Góly Man Unaaajtid.

LIVERPOOL – TOTTENHAM

Na druhej priečke husto jak v Malachovskej výstrihu, dvaja zo súčasných cece piatich adeptov na ňu si v najofenzívnejšej férovke kola rozdajú rany rovno pri už poriadne dlho smutnej Mersey. Otvorená fraktúra Liverpoolu klinicky krváca vo farbe klubu, ďalšia prehra v prekliatosti roka 2017 zlomí sympošovi Jurgenovi hádam i posledné nádeje.

Preťažký tip, pokiaľ skúšate ruletu na červenú, nezabúdajte na Mignoleta. Alebo kohokoľvek v liverpoolskej bráne. Oba tímy skórujú.

Pozor na šťastenu, je verná každému, neverná všetkým a dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko