Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bitka o Londýn

Priemerná žena sa zamiluje päťkrát za rok, z toho štyrikrát do topánok. Priemerný muž vraj dvakrát, z toho raz do futbalového klubu a na celý život. Ruku hore kto ste modrí, ruku hore kto červení.

CHELSEA – ARSENAL

Gunners sú znova tí čo po dlhé dávne roky, jeden deň vedia rozbiť Brazíliu /metafora/, týždeň nato prehrať doma s Elche /kalambúr/. Pardón Watfordom. Wenger velí futbalovej rote Delostrelcov vyše dvadsať rokov a v súčasnosti sám najlepšie vie, že riedka výkonnostná hustota a kolísavá mentálna sila Gunners – a bohužiaľ jeho vrátane – nepredestinuje severolondýnčanov na konečné lepšie ako 3.miesto. Nechcel som napísať štvrté.

Zbúrať doma „Čelzu“ nebude nemožné, zrovna dnes by som na to ale určite nestavil. Conte je chorobný pedant, Pedro naspäť vo futbalovej puberte, Costa naďalej klinický zabijak. A Courtois belgický múr, čo závidí modrým aj ujo Trump.

Arsenal v danom stave nemá na súčasnú Chelsea, kurzy 1.99 na Blues a 4.3 na wengerguns primerane odrážajú deväť bodov rozdielu medzi prvým a tretím v tabuľke anglickej futbalovej šľachty.

Víťazi vraj nebojujú, len rozdávajú rany. Počkajme si teda, kto z koho a hlavne si užime ďalšiu z chvalabohu nekonečných futbalových bitiek o Londýn.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko