Sledujte nás

Anglicko

EPL: Neexistuje zlý futbal, iba zlí futbalisti

Neexistuje zlý futbal, iba zlí futbalisti - BROsport.sk

Ak idú všetky autá v protismere, potom ste asi v Anglicku. Ak tu navyše prší za každého počasia, potom už určite. Vitajte pri dvoch rýchlovkách znova za Lamanč, priatelia.

LIVERPOOL – EVERTON

Merseyside derby číslo 228 zo strany domácej červenej bez behajka Lallanu, zo strany modrej bez univerzálneho sympaťáka Colemana, ktorého do pravého uhla zlomené predkolenie vizuálne dodnes poráža sexepíl Terezy Mayovej, klon Cuper-Harabin a brazílsku kuracinu v jednom. Good luck, Seamus. Kloppovi medicinmani nepredpokladajú štart Jordana Hendersona, šance vybehnúť na sakrálnu pažiť vypredanej Anfield Road zvažujú pri menách Daniel Sturridge, Philippe Coutinho a Roberto Firminho. Liverpoolska bitka štvrtého so siedmym hľadá papierového favorita v domácom erbe pri 1.74, Toffees kopú na plné body pri 5.4. Ak neexistuje zlý futbal, iba zlí futbalisti, tak takých dnes na 53.severnej rovnobežke rozhodne nehľadajte.

CHELSEA – CRYSTAL PALACE

Užívať si súčasnú hru Conteho Blues je ako kochať sa v strapatej pornoherečke, do výkonu jej v žiadnej fáze akcie jednoznačne nešahajte. Chelsea minimálne jeden dá, Courtois dva nedostane, pri investícii na neprehru favorita ide vraj 88% tipérov sveta All In. Crystal Palace kope stále o záchranu, ak získajú Eagles na Stamfordskom moste čo len bod, vydám s Mázikovou rozmetačkový lovesong.

Pri stávkovaní pamätajte, že každý /vy/hráva presne dovtedy kým neprehrá, že šťastena je verná každému a neverná všetkým, že vyhráva vždy tiket ktorý nepodáte, že s peniazmi nie je tak dobre ako bez nich zle a… dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko