Sledujte nás

Ostatné športy

Hviezdy deťom 2017: víťazmi sú všetci

Hviezdy deťom: víťazmi sú všetci - BROsport.sk

Ako už viete aj z našich stránok, Hviezdy deťom si po čase našli nové miesto svojej každoročnej stretávky. Už v sobotu sa uskutočnil neverejný golfový turnaj na deväťjamkovom ihrisku, ktoré nechal postaviť Marián Hossa.

Pri Váhu však vznikol celý športový areál, keď k tenisovým kurtom pribudli aj ihriská pre plážový futbal, plážový volejbal, ale aj pre hokejbal.

A práve na futbalovom a volejbalovom ihrisku prebiehali tento rok súboje hviezdnych tímov. K hostiteľom, ktorým bol oficiálne futbalový klub AS Trenčín sa už tradične pridali hokejisti pod vedením Mariána Hossu. V ňom sa tento rok predstavili okrem oboch bratov Hossovcov aj Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo, Marko Daňo, Rastislav Pavlikovský, Richard Lintner a Róbert Petrovický. Duo hostiteľov dopĺňalo mužstvo Československý lev zložené prevažne z bývalých úspešných športovcov, medzi ktorými tento rok vynikali Ladislav Jurkemik a Milan Luhový, či Ján Pardavý a Branislav Jánoš. Družstvo osobností nastúpilo aj tento rok pod hlavičkou jednej z našich televízií a moderátorov doplnili špičky slovenského plážového volejbalu na Slovensku Dominika Nestarcová a Boris Demeter.

Medzi súťažiacimi získal prekvapujúco väčšiu obľubu plážový volejbal. Súťažilo sa naraz na oboch ihriskách a na tom futbalovom prekvapujúco žiarila Dominika Nestarcová, ktorá s chuťou strieľala jeden gól za druhým.

Spokojní boli aj diváci, ktorí si našli cestu do športového areálu Mariána Hossu. Boli tak predsa len o niečo bližšie k svojim idolom, ako tomu bolo na futbalovom štadióne. Hviezdy ochotne rozdávali autogramy a tí trpezlivejší majú v svojom telefóne aj fotku s obľúbeným športovcom.

Celkový víťaz nakoniec vyhlásený nebol, pretože, ako bolo pri záverečnom vyhodnotení povedané, víťazom sú všetci. Pretože ako inak, aj tohtoročný výťažok z podujatia bude použitý na finančnú pomoc postihnutým ľuďom nielen z trenčianskeho regiónu. Život však beží rýchlo ďalej a už teraz začínajú v trenčianskom futbalovom klube rozmýšľať, aké novinky pripravia na jubilejný desiaty ročník. My ostatní sa môžeme tešiť na ďalšie stretnutie s hviezdami, ktoré sa rozhodli pomôcť hlavne deťom.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Ostatné športy