Sledujte nás

Nezaradené

EPL: Bitka večných vyznávačov červenej

Futbal je ríša, v ktorej nikdy nezapadá slnko, a to dokonca aj vtedy, keď nejdete do Ruska. Po reprepauze vyšlo konečne aj to za Lamanč, vitajte v kole číslo osem a ďalšej rýchlovke – trojtipovke, priatelia.

LIVERPOOL – MAN UNITED

V bitke večných vyznávačov červenej na sakrálnej tráve Anfield Road vidia ostrovy jasnú pecku kola, hneď poobede bude chytré rýchlo opraviť polovičke zuby – tie na hrabliach, samozrejme – a poslať ju na dve+ hoďky v spoďarikoch pod jesenné slniečko. Potom ulapte orosené, zopakujte refrén YNWA a skúste tipnúť či Romelu Lukaku alebo Daniel Sturridge, či Marcus Rashford alebo Mohamed Salah. De Gea dva nedostane, Lukaku jeden dá, ak podobná pravda v Liverpoole nezvíťazí, potom minimálne remizuje.

CRYSTAL PALACE – CHELSEA

V londýnskom Selhurst Parku furt bezo zmeny a v prekérne pohrebnom „Ashes to ashes, dust to dust“, hej, domáce Eagles naďalej čím viac chcú, tým menej vedia a ešte menej dokážu. Riešiť posledné miesto a nulu bodov v tabuľke zrovna proti majstrovi z Chelsea, ktorý naposledy navyše rupol doma na Stamforde, to si radšej pridám ku Kližanovi a Chmelárovi k priateľom na fejse aj Maka.

Skúsim 1:3

MAN CITY – STOKE

No Akillero – No Fun“, banner na Eastlands skúste čiernou. Pepeho líder tabuľky zvalil v predošlom kole na spomínanom Stamford Bridge Chelsea síce iba 0:1, no s takým prehľadom, že conteovci vo výbehu 8 – 2 – 0 pôsobili polovicu zápasu akoby o muža v poli menej. Manchesterský Jesus na hrote ofenzívy šejkov pôsobí jak pred ukrižovaním, zaplátať dieru po Aguerovi, to len tak hneď nedá veru ani Flašíková Beňová. Brutálna sila SBS, Sane – Bruyne – Sterling sa dnes na Etihad môže poraziť len sama seba a sa. Alebo tak nejak.

Skúsime 3:1

A so stávkovaním opatrne. Ak chcete byť miliardárom, pomôžte radšej miliarde ľudí.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Nezaradené