Sledujte nás

Anglicko

EPL: Joseho „cobra style“

Mourinho si proti Reds nepípol v posledných troch ligových dueloch, nože mi vypíšte kurz na tú hanbu, že doma utrie ústa aj dnes.

Salah v zápase Liverpool - Tottenham
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Čo povie kôň, keď sa stratí v Londýne na King’s Cross? Koň you help me? Priatelia, do hlavného mesta sveta práve tiahne Jurgen, Jose trassssaaa!

Tottenham – Liverpool

Keď ako nie najbohatší cestuješ z londýnskeho Hammersmith na liverpoolsky Anfield, nikdy nešetri na lacných autobusoch. Schytáš na pol ceste defekt a ledva stiháš poslednú životnú šancu vidieť hrať naživo Gerarda. No jo, zlaté časy sú tahet, veľké kluby ale ostávajú históriou večnosti a tá dnes núka pod veľým Benom ďalšiu fajnú futbalovú sekanú.

V prvej štvorke husto jag na bodka eská, spanilá jazda West Hamu fičiaceho aj na českom talente nateraz vytláča dnešnú dvojicu na 6. a 5. miesto tabuľky. Kedy naposledy Liverpool vyhral nepamätá ani bufetár v múzeu Beatles, pravdou je, že Reds sú nateraz jediný tím v prvej 13-tke, ktorý nevyhral 5-krát za sebou. Ak ste si mysleli, že to s triom ako Salah-Firmino-Mané nedokáže nik, potom som si to myslel s vami.

Joseho cobra style „don’t touch, I bite“ priam absolútne spolieha na unikátnu symbiózu twinsiek Kane – Son. V tíme Lillywhites sa však zobúdzajú aj mená, ktoré sme doteraz poznali len s nelegitímnych kovidových osláv. Mourinho si proti Reds nepípol v posledných troch ligových dueloch, nože mi vypíšte kurz na tú hanbu, že doma utrie ústa aj dnes. Bale aj Dele Alli dostávajú v poslednej dobe viac šancí ako Phil Jones v United, možné je šetko. Pokiaľ ste to pochopili jag vtip, ja tiež. 🙂

Štvtkový večerný koňzum má jediný zoom, manželke kúpte chrumky, sebe zo dve fľašové a že zážitoček, kamaráti!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko