Sledujte nás

Anglicko

EPL: Volá londýnske derby

Nenávisť vyčerpáva viac ako láska a AK má ďalšie kolo ligy líg dnes niekde nenávidieť, tak potom zaručene na severe hlavného mesta sveta. Trojtipka trojrýchlová číslo dvanásť, priatelia.

ARSENAL – TOTTENHAM

Lístky na bitku o severný Londýn na svätom drne Gunners pri Temži už v tejto chvíli stiháte iba ak za päťkrát viac, na čiernom trhu a pri kurze 300+. Kohúty prichádzajú na Emirates Stadium až na zadáka Tobyho Alderweirelda v silovej plnke, majú pred domácimi v tabuľke 4-bodový náskok a v súvislosti s ich početínovskou hernou kadenciou dnes ťažko pochybovať o tom, že spolu so City kopú nateraz jednoznačne najdynamickejší futbal novodobej renesancie.

Derby je v každej z vašich tipérskych istôt prchavejšie než voňavka Moniky Belluci, ak dnes nechcete pri stávkovaní pustiť k ruky šálku a z kešeni pálku, ušetríte na Vianoce. Jonathan Pearce vám potvrdí, že tento londýnsky stret komentuje už tridsať rokov, no stále nedokáže prestať žasnúť. A presne to si dnes /ne/prajme aj my.

Skúsim 1:1, Kane

LEICESTER – MAN CITY

Duel modrých hrá na King Power Stadium kurzovo pre tú bledšiu, pokiaľ Vardymu nevyveštila miestna striga z kávy hetrik a blondko predátor na hrote to neprehnal s kryokomorou a antioxidantmi, potom šejkovci v Leicestri nemôžu prehrať.

Skúsim 1:3

MAN UNITED – NEWCASTLE

Ak sledujete ako sa gólovo presadzuje za Manchester v poslednom období Lukaku, tak naň dnes položte v Divadle snov za dvesto. Oplatí sa ísť „martingale“, čiže ak to dnes doma proti Newcastlu nevyjde, nabudúce kliknite za 400. A ak ani vtedy nie, tak potom za 800. To pokiaľ veríte, že sa stokilový Belgičan nezraní a máte na účte tisícku, o ktorej žena nevie.

V opačnom prípade so stávkovaním radšej opatrne. Nič nie je horšie, ako zobudiť sa ráno mŕtvy.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko