Sledujte nás

Anglicko

EPL: Euríčka znova na Lukaku

Trinásta etapa anglickej futbalovej noblesy pripravuje zrod novej kôpky nádhery, opri bok, spomaľ krok, vychlaď mok – čítaj blog!

MAN UNITED – BRIGHTON HOVE ALBION

Pokiaľ ste naposledy položili odporúčanú dvestovku na trefu Lukakua, spokojne pošlite tantiémy, dnes nakupuje v Divadle snov vianočné kindervajka aj s bonusmi deviaty Brighton a osemdesiat percent ostrovných betmanov tvrdí, že nevsadiť na domáci erb bude horšie než okradnúť vlastnú babku. Šance nateraz až prekvapivo šťukovitých hostí v červenom Manchestri konkurujú kurzu rovnému „zajtra pôjdem s Flašíkovou na stužkovú“, pokiaľ sa levy ozaj zotavujú inak ako ľudia, potom euríčkujte na Zlatanovu trefu. Osobne by som skôr na dve z ľavačky Lukaku.

Výsledok? 3:1

TOTTENHAM  WEST BROM

Kohúty skolili v utorkovej Lige majstrov tápajúci Dortmund, v ostatnom kole Premier League ich však mentálne zlomili inak skvelí Gunners, keď po vymyslenom faule na Alexisa, následnej štandardke a nejakom tom ofsajdíku kľakli na Emirates v bitke o severný Londýn 2:0. Nadupaný oktán Maurícia Mačetína na Wembley najskôr odpáli poobede West Brom tvrdšie než oni nedávno tvrďasa Pulisa.

4:1, Kane, Dele Alli

LIVERPOOL – CHELSEA

Vzorka zápasu, na ktorý sa prezieravo nevsádza. Ani rozumom, už vôbec nie srdcom. Pokiaľ vás svrbí klik na červenú, spomeňte si na utorok v Seville. V útoku powerpool, v obrane liverpoor.

2:2, Mane

Užívajte 13.kolo a nezabudnite, že zlodeji síce nekradnú vždy, vy sa ale majte na pozore stále. Pri stávkovaní dupľom.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko