Sledujte nás

Komerčné články

Ako si poradiť s horúčavami?

Ako si poradiť s horúčavami?

Európu momentálne sužujú obrovské horúčavy a inde ako v klimatizovaných priestoroch sa dá vydržať len naozaj veľmi ťažko. 

Prepotené tričká, sauna v každom menšom priestore, extrémne vyhriate autá. V posilke sa dá cvičiť len veľmi skoro ráno, keď je ešte len príjemných 25 stupňov. Veru, na takého teplá v minulosti sa len ťažko rozpamätávam. Tie tohtoročné už stihli napáchať viacero problémov – a to nielen ľuďom. Pred pár dňami narazil na satelitné zábery zobrazujúce rovnaké miesta no s časovým rozdielom. Výsledky sú naozaj udivujúce.

Neskutočná zmena, čo poviete? Samozrejme, že ide len o sezónnu záležitosť, no extrémne výkyvy počasia začíname na vlastnej koži pociťovať čoraz častejšie. Koniec meteorologickej vsuvky.

Nedávno som ale narazili na veľmi zaujímavý výrobok, ktorý mnohí nazývajú ako zázračný chladiaci uterák. Na prvé počutie to môže znieť ako poriadny nezmysel. Princíp fungovania je ale veľmi jednoduchý – tento uterák je vyrobený zo špeciálneho materiálu, ktorý po namočení a vyžmýkaní vodu absorbuje a poskytuje následne chladivý efekt. Svoju skúsenosť opísala aj Natália, ktorá uterák len nedávno vyskúšala.

„Určite to poznáte – vonku teplo, v posilke ešte teplejšie. Klíma nestíha a ľudia sa potia. Voda osvieži len na chvíľu, ventilátory robia tú horúčavu znesiteľnejšou, no aj tak to nie je ono. Potom sa mi do rúk dostal špeciálny uterák, ktorý príjemne chladí. Zvykla som si naňho natoľko, že ho používam nielen pri cvičení, ale aj doma. Ak máte domácich maznáčikov, ktorí v týchto horúčavách len dychčia s vyplazeným jazykom a bažia po kúsku tieňa, odporúčam ho pre nich tiež.“

Veľkou výhodou je tiež všestrannosť jeho nosenia – či už si ho dáte na krk, okolo hlavy ako čiapku alebo pod šiltovku, poslúži stále. Oplatí sa teda minimálne vyskúšať. My na neho nedáme dopustiť 🙂

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Komerčné články