Sledujte nás

Futbal

Talianske futbalovô radosti numero 10

Pizza v peci, prosecco na stole, futbal vof teľevizore- Pec v pizzi, prosecco prázdne, kopeme ďalšie kolo Serie A, najmilší kolektív.

Empoli – Juventus

Ako som v poslednom víkende avizoval, keď má Allegriho neporaziteľnú squadru dakto aspoň poštípať, bude to Janov a tak sa aj stalo /1:1/. Cez týždeň si však „Stará dáma“ urobila chuť v Divadle psov a teraz, keď ich čaká tak pätnásťkrát slabšie, menšie i chudobnejšie Empoli, už chybu jednoducho spraviť nemôžu.

Kurz na výhru Juve sa oplatí pripísať len v prípade, že je to váš 23-zápas na tikete, inak len na hendikep, rozpis, abo rovno tri pivá.

Neapol – AS Rím

V onen sobotný večer sa bude otriasať nielen Vezuv, ale i štadión domácich Ancelottiovcov. Aktuálne najkonkurencieschopnejší stíhači Juventusu budú chcieť proti Vlkom zaknihovať ďalší povzbudivý výkon, no ragazzi z večného mesta vedia poriadne potrápiť každého protivníka.

Kurzy 1,76 vs. Necelých 5 na Rím, fuu, ale no šak dajme na Hamša a uvidíme.

Inter – Lazio

Ak má toto kolo talianskeho calcia svoju MISS, je to bez debát rovnanie síl Interu a Lazia. Keď sa naposledy stretli aktuálne tretí so štvrtým v Serii A, jednalo sa o miestenku do Ligy majstrov a zápas mal náboj väčší jak penalty v Elklasiku. Niečo mi hovorí, že Škriniarovci by mali náročný duel zvládnuť ale ktovie, radšej investujte do brožúrky kooperativizmu, lepšie urobíte.

Sampdoria Janov – AC Miláno

Na prvý pohľad zápas prestížny jak Kysak – Obišovce môže napokon priviesť najfutbalovejší zážitok sobotného dňa. Janovskí chlopci z prístavu proti priemyselným módnym ikonám severu. Uff, po prehre s Betisom Sevilla dostali Gattusovi zverenci taký prehovor do duše, že v sobotu si nedovolia pripustiť ani rohový kop domácich. ACčko, na pivko na ABčko a večer od Tublatanky CDčko.

Pekný víkend, najdrahší kolektív, a nezabúdajte, že každý má rád len New York, len Danzel Washington.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal