Sledujte nás

Futbal

Otvárame jarné vráta: Bundesliga, dejstvo 18

Nedostatok snehu v januári, ľudia nadávajú, dostatok snehu v januári, ľudia nadávajú. Ešteže máme ten futbal, nemecká šľachta je späť a ponúka nám kolo číslo 18, vítam kolektív.

Hoffenheim – Bayern

Keď v auguste otváralo toto duo nový ročník Bundesligy, Kovač si pri ligovom debute pripísal výhru 3:1. Odvtedy prešli Bavoráci tak hustým tŕním jesene, že nahnuté boli aj zmluvy klubových upratovačiek. V posledných kolách pred zimnou pauzou sa však majstri vzchopili a ligový index formy hovorí jasne – 5 výhier za sebou. Hoffenheim na neistom 7. mieste musí urobiť pre možné body všetko, keďže tak ako môžu rýchlo vyskočiť do bojov o EL, tak rýchlo môžu padnúť na spod tabuľky. Posledných 5 kôl v réžii TSG 1899 hovorí samé remízy a zatiaľ čo v ostatných prípadoch bola deľba bodov sklamaním, v piatok bude spasením.

Kurzy necelých 6 versus 1,6 – a veď dajte na Bayern, dám aj ja.

RB Lipsko – Borussia Dortmund

Východný vietor príde rozvíriť nadupaný roj Včiel. Dortmund má v tabuľke zo 17 zápasov len jeden prípad plnej straty bodov, náskok pred Bayernom činí k dnešnému dňu celých 6/six, sechs, šest, seis/ bodov a v rangu strelcov obsadili BVB-čkári 2 z prvých 3 miest/och/. Jar nebola v nemeckom elitnom futbale tak napínavá azda posledných 6 rokov, keďže Dortmund vie poraziť i Bayern i Schalke, ale prehrá s Dusseldorfom, čo platí aj o Bayerne a naopak. Šuvix, drahý kolektív, Alcácer a Timo Werner ako lídri gólovej nádielky budú v strehu jak upratovačka, čo kontroluje prezufky na ZŠ na prvom stupni.

Hecnite sa a stavte na domácich, alebo istotka na hostí, alebo radšej ostať doma a sledovať Kosti.

Leverkusen – Monchengladbach

Tabuľkovo tretie Žriebätá čaká náročný ligový zápas proti Farmaceutom, ktorí sa chvalabohu zobudili a pred zimnou pauzou dokázali nazbierať nejaké tie cenné punkty. Zatiaľ čo Gladbach s rovnomerne vyváženým kádrom a dobrou ideou vie, ako vyhrať, Leverkusen má hviezdy vpredu a defenzíva často ide na voľnobeh s dúfaním, že toho veľa nepadne. Hovorí za to aj fakt, že Bayer bez N v ostatných 17. kolách (26:29) viac ligol jak ehm, *igol. Keď Laci Béneš (dajbože) nastúpi, sťahujem sa do Fekišovcoch.

Mám tušák, že Bayer natiahne šnúru výhier na 3 za sebou a pri kurze 2 na nich som si ešte viac istý, ale to tak byť v dnešnej dobe dačím si istý.

Norimberg – Hertha Berlín

Na neskorý športovo-orientovaný Norimberský proces si brúsia zuby obe strany. Žalostne posledný Norimberg s Adamom Zreľákom bude hostiť ôsmu Dudovu družinu. Zatiaľ čo Jungs z hlavného mesta môžu jeseň pomerne s dobrým pocitom hodiť za hlavu, na severe Bavorska sa toho muselo rozoberať veľa. Ako to domáci rozobrali, či vôbec ešte majú štadión a ako im prospela pauza respektíve či dokáže Hertha naštartovať boj o EL /asi len na PlayStation/ bodovo, sa uvidí už vof nedeľu.

Hovorím remíza, iné len v prípade, že sa mýlim.

Šport je dar a futbal zvlášť, tak si ho užívajte v akejkoľvek forme, ale stávkovanie držte v norme! Krásny víkend prajem, sledujúci kolektív.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal