Sledujte nás

Anglicko

EPL: Čarodej Gunnar

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ďalšie dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

MAN UNITED – BRIGHTON

Mančesterskí Devils v mirakulóznom pekle Gunnarovho majstrovstva naďalej škvaria súpera za súperom, ak by niekdajšia babyface United sedela na stoličke trénera Reds od začiatku sezóny, dnes idú hádam aj na titul. DeGea, čo na ostatných majstrovstvách nechytil ani malú domov, spravil naposledy v Londýne červeným všetky tri body, pravdou ostáva, že keby bol Deli Messi, na Wembley to skončí 4:2. 

Brightonu dnes v Divadle snov neradno závidieť ani autobusára, tutovica pri nízkom kurze, čo sa neoplatí na žiadny tiket. Ibaže by sa.

Lukaku

LIVERPOOL – CRYSTAL PALACE

Na ostrovoch tak trocha osudová dvojica, kto pamätá, vie. Štrnásty Crystal nekope žiadne futbalové diamanty, podvedomie na Anfield Road však môže kusať jak tesiláky na nedeľnej omši. Remízu nevylučuje ani Ruud Gullit, ani Ian Wright, ja by som s klikom na jednotku neváhal. 

Tak mi Alah pomáhaj.

ARSENAL – CHELSEA

Bombovica na Temži pri 3 versus 2.5 si pýta vklad na strelený gól na oboch stranách, pri obr/a/ne akou disponujú Gunners aj na troch. Joke. Všetko vyzerá tak, že Gunners potichúčky strácajú nádeje na prvú štvorku, či Emery ešte vzkriesi /kedysi/ centrálnu jednotku kreativity Delostrelcov Ozila alebo ho pošle pľantať sa do Serie A je otázkou hodín. Šance oboch na Emirates vyrovnanejšie než Quasimodov sen.

HUDDERSFIELD – MAN CITY

Byť chudobným nie je hanba, je to len nepríjemné, ak dnes posledný Huddersfield zvalí doma najpohľadnejší futbalový tím planéty /sorry, Jurgen/, dám si vytetovať na chrbát Rytmusa na materskej dovolenke a v lete zarepujem na Pohode leták na Zopiclon.

FULHAM – TOTTENHAM

Na Tottenham by naposledy na Wembley spadol hádam aj deravý budar z Gerlachova, potom čo mačetinoBoys nedokázali v 5+ tutovkách ani raz prekonať Geu, stratili nielen všetky body ale s doslova záverečným hvizdom na minimálne mesiac aj stelárneho Kanea. V boji o prvú štvorku planá rana, domácich Chalupárov pošlú ale na syr najskôr aj bez neho. Otázkou ostáva čo, kde a ako potom. A hlavne kto.

Za Lamanč dnes býva 430 tisíc dospelákov, čo sa topia v gamblingu. Pripočítajte 25tisíc závislých tínejdžrov a berte stávkovanie radšej ako ozdobu života.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko