Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 19

Kolo číslo devätnásť prinesie okrem klasickej parádnosti i duel outsidera s prvým Dortmundom a keď si daný outsider pohodovo myslí, že to už nemôže byť horšie, asi zabúda na to, že sarkazmus je vlastnosť úspešných. Pozdravujem kolektív.

Dortmund – Hannover 96

Z osemnástich prípadov len dva plné bodové zisky, 11 bodov v tabuľke a k dnešnému dňu 17. miesto a to len preto, že „Zelení“ disponujú lepším skóre. Hangover dostáva od každého súpera facku, ktorá bolí čoraz viac a čo je najhoršie, v sobotu sa proti ním postaví najfackovejší fackovač z celej Bundesligy. BVB sú naďalej nezastaviteľní a usilovné fčely zbierajú úrodu všade, kam prídu. Do žltého kotla ale tentokrát príde zúfalý Hannover, ktorý má asi takú šancu na body, jak Béla na výhru vo voľbách.

Kurz 1,16 nevytiahne z biedy, ale zas v opačnom prípade môže veľmi potešiť.

Bayern – Stuttgart

Kolo s poradovým číslom 19 dáva outsiderom kvalitne zabrať, čo platí aj o tomto strete. Za VfV Vyrábame Mercedes možno nastúpi najnovšia akvizícia Bayernu, Bendži Pavard, ktorý sa má k majstrovi pripojiť až v lete, no pravdepodobne bude jedno, kto za hostí nastúpi, keďže Bayern v poslednom období body nejak nestráca /finally/. Bavori doťahujúc sa na prvý Dortmund a Stuttgart snažiac sa vymaniť z barážovo-zostupových vôd – bude sa na čo pozerať.

Kurz naozaj nebudeme riešiť najdrahší kolektív, ale ak dá Bayern gólov päť+, mám u Stewa jeho knižku grátis za 2,5e, deal?

Víkendy sú zvláštne a v januári dvakrát. Študentom tak prajem úspešné dobojovanie prestu… teda skúškového obdobia, pracujúcim víkendovú pohodu a nepracujúcim robotu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal