Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 20

Obdobie po skúškach, respektíve renesancia študentského života je krásna, no ako sa tak pozerám na pribúdajúce mená prezidentských kandidátov, radšej by som bol zas len v knižkách. Sadajte k monitorom, kolektív.

Frankfurt – Dortmund

Síce domáci majú v tíme najlepšieho strelca a v tejto sezóne im to ozaj strieľa, na ligomajstrové priečky ale strácajú už šesť bodov a preto by im nezaškodilo vyhrať. Proti nim však dnes stále prvé BVB, ktoré si chce udržať náskok pred Bayernom čo najdhlšie, ideálne do konca sezóny. Toto duo sľubuje riadnu mastenicu nemeckých klubov, v ktorých žiaria skoro všetci, len nie Nemci. Neva.

Ja som za remízu (rozumej iks), alebo možno trošku viac Eintracht, len tak z dlhej chvíle.

Leverkusen – Bayern

Vedenie pravdepodobne koncom jesene namiešalo z klubových zásob hráčom životabudič, keďže Bayer bez N sa pppomaly vracia na vyššie priečky. Aktuálne však ešte stále pozerajú Bailey, Havertz a spol na druhý Bayern z 9.miesta a stavím týždenný skipas na Stebnícku Hutu, že z rovnakého /ak nie horšieho/ miesta budú pozerať aj po dnešnom zápase. Bayer s N si nemôže dovoliť stratiť body a ja sa veľmi teším na futbal, ktorý sa v nemeckých rozmeroch môže pokojne nazývať ikonický.

Bayern, iba žeby Leverkusen.

Schalke 04 – Monchengladbach

Schalke s formou jak dezorientovaná kengura na hodinách jumpingu sa snaží o sto 6, ale nejak to minuloročným vicemajstrom nevychádza. Na druhej strane zorganizované stádo Žriebät z tej druhej Borussie, ktoré si v sobotu pravdepodobne natiahne počet vyhraných zápasov na tri v rade. Baníci z Gelsenkirchenu síce nemusia panikáriť, ale musia mať na rozume, že k baráži majú aktuálne oveľa bližšie, ako k Lige majstrov.

Futbal je dar pre ľudstvo a nemecký zvlášť, užite si ho teda plnými dúškami podľa vlastného vkusu, milý kolektív.

A ešte jedna vec, minule som počul od dobrého priateľa ftip: „Aký je rozdiel medzi somárom a oslom?“

„Oslo je predsa mesto“

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal