Sledujte nás

Anglicko

EPL: Stret modrých tankerov

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ďalšie dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

FULHAM – MAN UNITED

Gunnar tiahne na juh vyrabovať posledné, čo na Craven Cottage ešte ostalo, ak hľadáte zaručenú dvojku kola, tak dnes na Temži. 1:3. Crashford. Lukaku. Ktokoľvek.

LIVERPOOL – BOURNEMOUTH

Na Anfield Road to vôbec nemusí byť až taká tutovica, ako by sa na druhý pohľad zdalo, liga sa ocitá zreteľne vo fáze, kedy viac rozhoduje hlava ako nohy. Keď skóruje Mané ako prvý, s kloppovcami to akoby nechcelo dopadnúť dobre, Salah s Firminom za dva zápasy sťaby zmizli, na druhej strane Fraser je fras s úderkou Blahových statusov na fejse. Jurgen, watch out. 2:1.

MAN CITY – CHELSEA

Stret modrých tankerov na Eastlands v čase, keď už nik nechce a nesmie prehrať sľubuje ťažký poker a súboj napoleónskych špekulácií z oboch strán. Pokiaľ po posledných dňoch neveríte, že na /politickom/ Slovensku funguje matematika, neverte ani tomu, že dnešný zápas na Etihad Stadium má favorita a namiesto stratených eur si radšej vychutnajte očakávané góly na oboch stranách. Skúsim netradičných 3:2

Za Lamanč dnes býva 430 tisíc dospelákov, čo sa topia v gamblingu. Pripočítajte 25tisíc závislých tínejdžrov a berte stávkovanie radšej ako ozdobu života.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko