Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 22

Natiahnutý väz v kolene je ako kameň, v ničom mi nepomôže. Vítam kolektív pri zhrnutí 22. kola nemeckej Bundesligy.

Augsburg – Bayern Mníchov

Ako otvárací zápas 22. kola je na programe bavorské meranie síl. Bayern si v posledných zápasoch šplhol u svojich priaznivcov sériou pomerne fajných výkonov, ktoré by dnes mali pokoriť aj Augsburg. Šetriac sa na Ligu majstrov bude okresaná zostava FCB čeliť odolným súperom, ktorých od zostupových vôd delí každá strata bodov. Zápas sľubuje parádne pretláčanie záujmov, keďže Augsburg body získať musí, zatiaľ čo Bayern ich okrem toho nemôže ani stratiť.

Norimberg – Dortmund

Posledný proti prvému – na prvý pohľad jasné zápasy, však v posledných rokoch paradoxne najviac menia karty. Dortmund mierne stlačený pod tlakom nevyhral už dva zápasy cítiac na krk dýchajúci kolos z Mníchova. Dupľom smutnô je v Dortmunde kvôli Lige majstrov, kde o triedu porazení Favreho chlopci zbierali po zápase seba i svoje sebavedomie. Zraniteľný Dortmund sa bojí, zúfalý Norimberg čo-to zrobí, ach, tak to už raz chodí.

Frankfurt – Monchengladbach

Tak jak sa na nemenovanej Pan.ehm škole môžete stať bleskovo inžinierom, tak si môžete aktuálne v Bundeslige vystriedať 10. až 5. miesto v rozmedzí jedného kola. Lebo zatiaľ čo si Monchengladbach hovie na tretej priečke nie príliš ohrozený konkurenciou, Frankfurt si terajší európoligový flek môže veľmi rýchlo vymeniť za suchý stred tabuľky. Ja to viem, oni to vedia, všetci to vedia. Nedeľňajší duel sľubuje dávku nemeckého futbalu, ktorý ovládne srbská enkláva hráčov. Prečo? Lebo Luka Jovič.

Dobundesligovania, milý kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal