Sledujte nás

Futbal

Bavori podpísali a zároveň odpísali: Kto je z kola von?

Za 80 mega si človek predstaví čokoľvek. Niekto tri životy, niekto lietadlo a potom je tu Bayern, ktorý kúpil hráča a dal tým najavo, čo sa v Mníchove chystá.

Lucas Hernandéz je obranca svetových kvalít. Dlhodobo žiaril v Atléticu, vyhral MS v Rusku a od včera si do „sivička“ môže pripísať i jeden rekordný prestup. Bayern zaň zaplatil 80 miliónov eur. Kolektív, tak, jak teraz sedím a píšem, stále neverím, že sa to stalo. Mníchovčania známi svojou rodinnou politikou sa vždy oháňali, že im drahé prestupy netreba a vystačia si s tým, čo je k dispozícii.

Tak to ale nejde, čo pochopil postupne každý v mníchovskej kancelárii všímajúc si vzrastajúcu konkurenciu na trhu. Buchli sa teda po vrecku a je vybavené, 80 mega v kešeni Atlética, agenta a ktovie ešte koho. Lucas in, kto out? Okrem neho aj Pavard, Boateng, Hummels, Sule – toť zoznam stredných obrancov v Bayerne Mníchov. Riadna tlačenica v defenzívnych radoch sťaby štvrtková cesta rýchlikom na východ z /rozumej zos/ internátu sa bude musieť vyriešiť.

Nie tá cesta, lebo železničná pohoda na našich tratiach to jest čakanie na Godota. Ide o mníchovskú obranu, ktorú ak vedenie chce omladiť, výber sa nám zužuje na dve mená. Hummels i Boateng (obaja po 30 rokov od narodenia) sú už služobne staršími vojakmi v mníchovskej armáde, z ktorých minimálne jeden si bude baliť kufre. Ak nie obaja. Kam s nimi nevedno, za koľko nevedno. Čo je však isté, jeden z nich bol odpísaný v momente, kedy bol Lucas podpísaný.

Viel Erfolg, Jungs.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal