Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 27

Koleno vyliečené, bakalárečka dopísaná, reprezentačná prestávka skončená a klubový futbal hlási návrat, milý kolektív.

Freiburg – Bayern

Bayern dobehol Dortmund a čo sa teda týka ligovej formy, konkurencia neexistuje. Nabudení Mníchovčania navštívia v sobotu na jedenástom mieste plačúci a nevýrazný Freiburg, ktorý ak nebude v zbytku sezóny aspoň trochu futbalový, budú sa riešiť existenčné trable. Bayern nemôže pustiť ani psa z búdy nie to body proti outsiderovi, čiže hajde dvojka a ak ste priaznivec Bayernu, tak treba aj čakať, ako zahrá Dortmund, ale však to aj v prípade, že ste priaznivec BVB.

Dortmund – Wolfsburg

Rovnako o 15:30 bude v sobotu písknuté do píšťalky v gigantickom včeľom úli. Dortmund si to poriadne pokakal, ba viac, ako Rezňofič pred druhým kolom. Teraz mu tak neostáva nič iné, len zabudnúť na okolitý tlak, sústrediť sa na futbal a bojovať o to, na čom tak dlho pracoval. BVB majú s aktuálnym parádnym kádrom jedinečnú šancu po rokoch kus posedieť na ligovom tróne, lebo jak tak poznám ich vedenie, v lete predajú ešte aj stoličky zo zasadačky. A prečo? Lebo it is all about the money.

Bundesligový víkend s poradovým číslom 27 je za dverami a aj by bolo o čom písať, ale title race /obaja po 60b/ je napínavý jak never ever.

A ešte by som rád dodal, choď voliť! A dobre to premysli, aby sme náhodou už po víkende nemuseli ako krajina vykročiť do nového týždňa zlým smerom.  

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal