Sledujte nás

Futbal

Rashford ako hlavný adept za Suáreza

Barcelona sa vraj už rozhliada po možnej náhrade za útočníka Luisa Suáreza. Kto by to mohol byť a prečo sa skloňuje meno Rashford?

Rashford ako hlavný adept za Suáreza

32 rokov je pre futbalistu v jednom z najlepších klubov sveta už pomerne veľa (change my mind). To si plne uvedomuje aj FC Barcelona, ktorá, ako to už vyzerá, usilovne hľadá platnú náhradu za Luisa Suáreza.

Podľa zdrojov zo Španielska, šampión La ligy si pripravuje zoznam strelcov, ktorí by boli schopní nahradiť skúseného Uruguajca. Momentálne je ešte stále Suárez jeden z najobávanejších hráčov v Európe, no viete ako to je. 33-ka však už klope na dvere, jeho hlad po góloch postupne klesá každú sezónu a tak sa na zmenu pripravuje aj jeho zamestnávateľ.

Celkom prekvapivo sa na spomínanom zozname hráčov nachádza aj Marcus Rashford momentálne hrajúci v drese Červených diablov z Manchesteru. Prečo prekvapivo? Veď uznajte – iba jeden gól z hry z posledných 16 zápasov, nepríjemnosti so zraneniami a stále nejasná úloha na trávniku (v United hrá v strede ihriska, v anglickej repre zasa na krídle). Aj s týmito problémami sa borí 21-ročný Angličan. Povráva sa ale, že Blaugrana si na Marcusa brúsi zuby už dlhšie obdobie. Z dlhodobého hľadiska by to zmysel dávalo, no stále by šlo o pomerne riskantný prestup.

Zoznam hráčov je samozrejme dlhší. Podľa zdroja Mundo Deportivo sa na ňom objavili aj mená ako Mbappé, Kane či Lautaro Martinez z Interu Miláno. Hovorí sa taktiež o tom, že o novej akvizícii rozhodnú najmä výkony Suáreza. Možno príde už v januári. Nechajme sa prekvapiť…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal