Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bum prásk na Mersey

Na Anfielde sa schyľuje k súboju dvoch hlavných ašpirantov na premierligový titul.

Mohamed Salah Liverpool

Obdivujem Kloppa, milujem Guardiolu, z pohľadu guľatého fandu tak v ikonickom Liverpoole očakávam pri troch+ nedeľných orosených klasický pretlak v žile, ireverzibilnú schizofréniu a frajerkine výhražné esemesky. Za Lamanč kopeme najväčší duel v doterajšej sezóne, vitajte, priatelia.

Výkop začína vždy strede, všetko ostatné ale od gólmana a strata Edersona skrz svalové zranenie je prvým uleteným prdíkom z twerku modrej šejkovej tanečnice. Bravo chytá svetovo, nie však vždy, a či na sychravom Anfielde psychicky správne poskladá hlavu s nohami a hlavne rukami je mojou prvou pochybou. Pep tvrdí, že jeho borci neprehrajú kvôli brankárovi, keď sa ale kuknem na opačnú stranu, jasných 1:0 pre Alisona. Ibaže by tam bol Karius. Joke.

Aj keď sa David Silva výkonnostne prezentuje o 23% slabšie ako v minulej sezóne, jeho neúčasť v megadueli bude určite citeľnejšou ako absencia Xherdana Shaqiriho v šíku Reds. Thirty – Love pre Liverpool. Pri domácom prostredí skoro Forty.

S čím má neporazená a zdanlivo neporaziteľná Jürgen’s eleven istý problém je súperova formácia 3-5-2, čo dosť jasne ukázal už Sheffield United, Manchester United a v utorok aj Genk v Champions League. Pep, ktorý sa Kloppa bojí viac než upír cesnaku, vie, že jeho na lopte komfortní skyblues dokážu podobnú schému uhrať o patro vejš ako spomínaná trojka a že cesta, ako zlomiť nekompromisnému lídrovi doma šiju, by mohla viesť práve tadiaľ. Srandou ostáva, že presne tak dobre to vie aj Klopp.

Podľa Jurgena zvíťazí na Mersey odvaha, detaily a stopercentné nasadenie celého tímu, predavača hotdogov na štadióne nevynímajúc. Podľa štatistík zas fakt, že v novembri nikdy nie je a nebolo v Premier League nič rozhodnuté.

Nech teda vyhrá lepší a že zážitoček priatelia!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko