Sledujte nás

Futbal

Bol som na Bayern, vol. 3 (ligomajstrová streda)

Vitajte pri najnovšom zážitku o Bayerne z kategórie nezabudnuteľných, kolektív.

Bol som na Bayern, vol. 3 (ligomajstrová streda)

Pamätáte si na zamyslenie o tom, že dostať sa k lístkom na Bayern je tak dobré, ako dostať sa k lístkom na Bayern? Potom ste tu správne. Vitajte pri najnovšom zážitku o Bayerne z kategórie nezabudnuteľných, kolektív. 

Tak ako milovník MMA chce len UFC, hokejovec po nociach nespí bo NHL a kapitán D. by aj dušu zapredal bo najvyšší stožiar, tak to mám ja s Ligou majstrov. Správa o ďalšom športovo-zážitkovom výbuchu pozitívnych emócií síce prišla ešte vof septembri, no viete jak to, človek nerieši to, čo je ďaleko – jedine, že ste Štefo H. a už týždne pred voľbami viete, že ich idete VY-HRAŤ. 

Sťaby youtuberovským strihom sa presuňme priamo do Mníchova, konkrétne do 6. novembra. Deň začal tak, ako by som kedykoľvek v prítomnosti môjho jediného, drahého a váženého brácha tipoval. Rannú (11 a.m.) kávu, nejaké basic raňajke respektíve neskorý obed v zložení jak Modern Talking, pričom pri velikánoch otec a brat som tak v pozícii zvukára, vystrieda presun do bavorskej metropoly, kde v ten deň hlásia nebarz počasie. A čo je horšie, i ten futbal od Bayernu bol v poslednej dobe nebarz. Výkop je pripravený na 18:55, pár desiatok minút predtým ešte pivko pred arénou, kúpa šálu /diki Matejko/ predzápasové prehánky a hajde na to.

Na futbal chodím desať rokov, hlbšie sa ním zaoberám deväť a píšem o ňom osem – no takú /pre mierne futbalovo znalého fanúšika/ dojebabranú hru som dlho nevidel. Bayern sa nevedel nájsť nie to ešte vizuálne, Gréci z Olympiacosu boli vyklepaní jak poctivý nedeľný rizek a ich výkon pripomínal vozičkára na túre. Napokon nejakých slabých 2:0 zaručilo Bayernu postup do osemfinále, dva góly rozjasali Arénu, čo sa vôbec sťažujem?! Ja vám hneď poviem prečo: Ak vám pizziak donesie pizzu, pričom krabica je krásna, cena prívetivá a čas doručenia v norme, no samotná pizza je bez chuti a studená jak psí čumák, resp. jak jedlo v teplom tanieri po trojminútovej session v mirkovlnke – presne takto to je. Navonok môže súc, po pohľade hlbšie tri bodky nato. 

Že som negatívny? Futbal stál tak za najlacnejšie ziggy z Lidla, ale hodiny strávené s otcom, bratom a pivom v celkovej atmosfére môjho najfutbalovejšieho stánku guľatej matičky Zem boli triliónkrát hodnotnejšie, ako samotný výkon na hřišti. Po tretíkrát v tejto sérií mojich spovedí o FCB ďakujem znova dobrým ľudom za bilety, rodine a polovičke za podporu a možnosti a aj Maznákovi, že sa na to s prepáčením konečne vyono. 

V nedeľu ma vo vlaku smerom Kysak – Bratislava oslovil postarší pán zo Záhoria, že má pozná skrz Šport7, a že čo ten Stoch nehrá any v ty Slávii a že čo sným bude. Hovorím mu, že je to tak jak to je, pričom jeden Miňo už dávno hr…sedí v PAOKu, druhý robí radosť v Taliansku a ten tretí… ten sa vydryžňa /rozumej objavuje, tvári/ na bilboardoch, vraj vyhodený za vyslovenie názoru, ach, škoda slov, strakata flow. 

A keď si poviete, že tento prejav možno nebol až tak pozitívny, hádajte, ktoré mesto na Slovensku je najpozitívnejšie naladené… predsa Spišská Nová YES! 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal